NE TERAJTE ME JOŠ VIŠE DA PLAČEM Suze i neverica na Vimbldonu, Đoković je na vreme upozoravao na ovo, niko ga nije slušao

09:55 | 06-07-2024

Tenis 0

Suze na Vimbldonu obišle svet...

Vimbldon

Britanska teniserka, koja je rođena u Hong Kongu Tara Mur, nekada odličan igrač u dublu, sada je ispala u prvom kolu u paru sa partnerkom Sarom Bet Grej, izgubile su od Nikol Meličar-Sančez i Elen Perez sa 6:1, 6:2.

Ona je zaplakala posle tog meča, a razlog nije isključivo poraz, već što je ona sada u finansijskom minusu. 

Britanska teniserka je 2022. godine u Kolumbiji imala pozitivan test na nedozvoljene supstance i 19 meseci je potrošila na suđenja, nove uzorke i borbu da se vrati na teren. 

Ipak, Murova je sve to prebrodila, vratila se, dobila specijalnu pozivnicu za turnir, ali posle poraza, kao da joj se čitav svet srušio. 

Ona je otkrila da sada duguje preko 200.000 funti za troškove suđenja i svog slučaja, a taj novac je na Vimbldonu u ženskom dublu mogla da zaradi samo ako bi kojim slučajem osvojila titulu. Ali, nije imala sreće, morala je da igra sa trećim nositeljkama na turniru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Moore (@taramoore92)

VIMBLDON, ŠESTI DAN Paklen raspored na londonskim terenima, Đoković se bori za osminu finala, kakvo iznenađenje za Novaka

- Pomešane su mi emocije, iskreno. Mislim da je mnogo momenata kada sam bila potpuno srećna i oduševljena što sam opet na terenu, ali postoje momentu, kao na primer sada, kada sam jako pogođena emotivno jer je teško. Jako je teško. Znate, teško je jer mi toliko znači što sam se vratila i uvek je specijalno igrati ovde - rekla je, pa je briznula u plač. 

Novinari su je pitali kako će da vrati novac koji duguje jer je nakon poraza u prvom kolu dobila "samo" 7.875 funti, rekla je: 

- Ne terajte me da plačem još više! 

Novak Đoković sa svojom organizacijom PTPA radi upravo na rešavanju ovakvih problema, a zbog toga je bio na udaru i ATP-a. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading