ALO! TIKET DANA Domaćin overava plasman u nokaut fazu, Vatreni nemaju prava na kiks, sajdžije žele novu pobedu

09:53 | 19-06-2024

EP2024 0

Očekuje nas drugi krug na Evropskom prvenstvu mečevima u grupama A i B

Nemačka

Danas nas očekuju tri meča na fudbalskom prenstvu Evrope u Nemačkoj. 

Program otvaraju Hrvatska i Albanija u okviru Grupe B od 15 časova, a potom slede dva meča iz Grupe A Nemačka i Mađarska od 18 časova i Škotska - Švajcarska od 21.00. 

Ukoliko ste raspoloženi da okušate sreću i pokažete znanje, kladionica "SoccerBet" nudi najbolje kvote za spomenute mečeve, a mi vam donosimo predloge šta da odigrate i kakav tiket da sastavite.

HRVATSKA - ALBANIJA (15.00) 

Vatreni ulaze kao favoriti u ovaj meč, ali su prikazali lošu partiju protiv Španije u prvom kolu kada su izgubili sa 3:0. Na drugoj strani, Albanija je pružila dobar otpor Italiji (poraz od 2:1).  

Predlog: GG kvota: 2.15

NEMAČKA - MAĐARSKA (18.00)  

Deluje da Nemci nisu mogli da zamisle bolji start šampionata, pošto su Panceri u prvom kolu odigrali jedan od svojih najboljih mečeva u poslednjih desetak godina i bez većih problema savladali selekciju Škotske, a taj duel je završen rezultatom 5:1.  Sve osim pobede Nemačke bi bilo iznenađenje. 

Predlog: 1 Kvota:  1.28

ŠKOTSKA - ŠVAJCARSKA (21.00) 

 Sajdžije su u odličnoj situaciji posle pobede nad Mađarskom i to sa dva gola razlike. Njih i jedan bod sigurno vodi u eliminacionu fazu ali i na taj način zadržavaju šansu da budu i pobednici grupe. Igraju Švajcarci vrlo otvoreno i sigurni smo da će naći put do mreže Škotske ali isto tako verujemo i u to da će Škoti postići pogodak. 

Predlog: GG Kvota: 2.02 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading