SLADE SE KAO NIKAD Evo kako Albanci pišu o ispadanju Srbije, posebno im je drago što "Novak Đoković pati"

09:17 | 26-06-2024

EP2024 0

Ima onih koji se slade krahom fudblaske reprezentacija Srbije na Evropskom prvenstvu

EP 2024

Posebno prednjače Albanci, kao i njihove kolege iz lažne države. "Telegraf" prenosi izveštaje ovih medija.

Tako, Telegrafi, mediji sa tzv. Kosova donosi naslov: "Inferiorni Srbi pred napadom Danske, zaslužili elimaciju". U tekstu se odmah navodi da je Danska eliminisala Srbiju sa Eura.

Zanimljivo, u tekstu se ne pominje niti jedno srpsko ime, niti jedan fudbaler, niti selektor Dragan Stojković Piksi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sa druge strane, albanski voxnews.com ističe Slovence: "Slovenija i istorijski podvig, remi Engleza, Srbija se osramotila i ide kući". Bez mnogo detalja, ovaj mediji ne navodi igru oba tima, ali u prvi plan ističe da je: "Srbija osramoćena i eliminisana sa Evropskog prvenstva". Takođe, bez izveštaja o igri, dodaje se da su navijači priredili "odvratan performans".

Albanski "Sot.com" je nešto blaži i eliminaciju Srbije konstatuje u naslovu u kojem ističe da "Srbi idu kući", ali, ne bave se preterano ovom utakmicom.

Nole Printscreen
 

 

Mediji botasot.info, ne donosi detaljan izveštaj sa meča, a ono što je njima zanimljivo jeste : "Đoković pati na tribinama posle eliminacije Srbije" i poziva se na švajcarski mediji, bez navođenja izvora.

I sporteskpres.com donosi vesti o Srbiji uz naslov: "Srbija kaže "doviđenja" Euru, završila je poslednja sa jednim golom". Ovaj sportski mediji u svega par rečenica ističe lošu igru Orlova, kao i činjenicu da je postignut smao jedan gol.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading