GOTOVO JE Čuveni španski fudbaler objavio kraj karijere

15:53 | 19-09-2024

Fudbal 0

Odlučio da je vreme da se penzioniše

Fudbalska reprezentacija Španije

Legendarni španski fudbaler Hesus Navas objavio je da završava svoju igračku karijeru. On se tokom leta oprostio od reprezentacije, a sada je objavio da će se 31. decembra okačiti kopačke o klin, kada mu istekne ugovor sa Seviljom.

- Ne mogu više da izdržim, odlučio sam. Četiri godine se nosim sa ovom situacijom, iscrpljujuće je. Bolovi postaju sve jači, koplikovano je. Posle meča ne mogu da hodan po dva, tri dana. ovih šest meseci je veliki izazov. Želeo sam da budem sa timom. Nadam se da ću uspeti, jer mi je svaki meč težak - rekao je Španac u intervjuu za "Canal Sur" radio.

Navas je legenda Sevilje za koju je nastupao ukupno 17 godina u dva navrata. Između toga je igrao za Mančester siti u periodu od 2013. do 2017. godine.

Sa Seviljom je osvojio osam trofeja, od toga čak četiri Lige Evrope. Pored toga je osvojio i Superkup Španije i Evrope, kao i dva Kupa kralja. Sa Sitijem je osvojio jednu Premijer ligu i dva Liga kupa.

Bio je deo zlatne generacije reprezentacije Španije koja je osvojila evropsku i svetsku titulu, a ovog leta je ponovo postao prvak Evrope sa "crvenom furijom" i tako se na najbolji mogući način oprostio od nacionalnog tima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading