MOZZART NUDI NAJVEĆE KVOTE NA SVETU ZA MANČESTER JUNAJTED I UNION BERLIN Nigde nećete naći veće koeficijente

15:00 | 03-10-2023

Fudbal 0

Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

Mančester Junajted
Mozzart sport

 

Bogat dan na fudbalskim terenima. Kako drugačije kad je na meniju Liga šampiona, krem evropskog klupskog fudbala. Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili prilično raspoloženi, pa su pred vama danas dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu, i tiču se kontinentalne elite. U pitanju su jedinica na Mančester Junajted protiv Galatasaraja, kao i kec na Union Berlin u sukobu sa Bragom.

MANČESTER JUNAJTED - GALATASARAJ (UTORAK, 21.00), KEC 1,50 Mančester Junajted je posle "bronze" u Premijer ligi prošle sezone, očigledno očekivao da u novoj kampanji bar ne bude lošiji. Međutim, Crveni đavoli su podbacili na startu prvenstva Engleske uspevši da ostvare samo tri pobede u sedam kola, što je vrlo malo čak i za kandidata za mesto među najboljih šest. Tim Erika ten Haga je za sada na 10. mestu na tabeli i već sedam koraka zaostaje za četvrtoplasiranim Liverpulom. U Ligi šampiona Mančester Junajted je startovao u Minhenu, gde je vodio veliku borbu sa Bajernom. Međutim, Đavoli nisu imali dovoljno snage da osvoje bodove, i poraženi su 3:4. S druge strane, Galatasaraj se borio u kvalifikacijama za Ligu šampiona od jula i vredno je radio da se nađe u grupnoj fazi. Izabranici Okana Buruka izbacili su sa turnira Žalgiris, Olimpiju iz Ljubljane i Molde, a u prvom kolu osnovne faze Lavovi su umalo izbegli katastrofu – u meču gde su računali na tri boda jedva da su ugrabili jedan. Remizirali su sa Kopenhagenom 2:2 u Istanbulu.

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga 

UNION BERLIN - BRAGA (UTORAK, 18.45), KEC 2,05 Union Berlin je trenutno u užasnom stanju. Igrači Ursa Fišera izgubili su pet mečeva zaredom. Porazi od Real Madrida (0:1) i RB Lajpciga (0:3) su razumljivi, ali fijasko sa Hofenhajmom kod kuće (0:2), kao i neuspeh protiv Hajdenhajma u gostima (0:1) nije lako objasniti. Ko bi rekao da će jedan od najboljih klubova u Nemačkoj imati tako loš početak ove sezone. U poslednja tri meča Gvozdeni nisu uspeli ni da postignu gol, a situaciju će pokušati da poprave u sukobu drugog kola Lige šampiona sa Bragom. Portugalski sastav nema tako ozbiljne probleme u igri kao predstojeći protivnik. Braga je posle poraza u prvom kolu od Napolija 1:2 ostvarila dve pobede u nacionalnom šampionatu. Prvo je porazila Boavistu 4:1, a potom i Estrelu Amadoru 4:2. Prošle godine Braga i Union su se sastali u grupnoj fazi Lige Evrope, kada su oba tima slavila minimalne pobede pred svojom publikom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading