DA LI GLAZER OSTAJE NA GOLU ZVEZDE? Supruga izraelskog golmana otklonila sve dileme po pitanju odlaska iz Beograda

13:45 | 24-12-2023

Fudbal 0

Aktuelni čuvar mreže Zvezde Izraelac Omri Glazer došao kao isključiva želja Baraka Bahara, zbog čega je tadašnji golman i kapiten Milan Borjan morao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

Omri Glazer
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

Izraelski trener Barak Bahar napustio je Crvenu zvezdu posle poraza u "večitom" derbiju, a na njegovo mesto je došao stari-novi trener Vladan Milojević. Svi se pitaju šta će sada biti sa njegovim sunarodnikom, golmanom Omrijem Glazerom.

Aktuelni čuvar mreže Zvezde Izraelac Omri Glazer došao kao isključiva želja Baraka Bahara, zbog čega je tadašnji golman i kapiten Milan Borjan morao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. Sada kada Bahara više nije tener ne bi čudilo da sa njim put domovine pođe i Glazer, a Zvezda sa pozajmice vrati Borjana. 

Međutim, deluje da bi Glazer rado ostao u Beogradu. Njegova supruga Šira nedavno je medijima u Izraelu otkrila da obožava Beograd. 

- Stvarno mi se sviđa Beograd. Ne mogu baš da objasnim, ali Beograd ima posebnu atmosferu, deluje malo staromodno i mi to volimo. Imam osećaj da još puno toga treba da vidim - rekla je Šira.

Omri i Šira su se vrlo brzo prilagodili životu u Beogradu.

- Već nam je kao kod kuće. Svi su ovde veoma srdačni i ljubazni i žele dvam pomognu, pa je i tranzicija bila zaista lakša zahvaljujući tome. Već imamo dobre prijatelje iz tima i ispostavilo se da sam često letela i do Izraela pa sam videla i porodicu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading