HITNO SAOPŠTENJE U SUPERLIGI Ponovo se traži samo jedna stvar

18:27 | 06-05-2024

Fudbal 0

Fudbalere Voždovca u plej-aut fazi Super lige Srbije očekuju još četiri utakmice, četiri finala, a tim povodom prenosimo saopštenje koje potpisuje Upravni odbor Fudbalskog kluba Voždovac.

FK Partizan
Alo/Marko Metlaš

”U susret samoj završnici prvenstva i konačnom raspletu po pitanju borbe za ostvarenje svojih ciljeva, svih klubova, FK Voždovac oseća potrebu da još jednom istakne osnovni postulat viteškog nadmetanja u sportu – FER-PLEJ!

Klub smo koji je svoj integritet izgradio upravo na vrednostima koje se temelje na čestitom i poštenom nadmetanju. U tom smislu, očekujemo od svih aktera, pre svega od nas samih, a potom naših protivnika, publike i svih onih koji čine fudbalski dekor tokom 90 minuta, da budu dostojni uloge koju obavljaju. Na kraju, ili na početku, očekujemo od onih koji su najodgovorniji za regularnost takmičenja i deljenje pravde tokom utakmice, da obezbede jednake uslove za sve učesnike i svoj posao obavljaju kako je to jedino za nas i prihvatljivo – ČESTITO!

PALA ODLUKA Joviću će novi trener u Milanu biti Portugalac

FK Voždovac se do sada nije oglašavao tim povodom, nadamo se da će tako i ostati, mada će mnogi reći da je povoda bilo. Takmičimo se sa daleko najmlađom ekipom u Ligi (čak i u Evropi) i nekada naizgled malo, za nas može značiti mnogo. Dakle, za nastavak verovanja u svoje dečačke snove naših mladih fudbalera, potrebno je obezbediti minimum uslova za ispunjenje istih, potrebno je i za to se zalazemo, da sve bude – REGULARNO!

Svojim sportskim prijateljima, posebno klubovima sa kojima igramo do kraja (Železničar, Javor, IMT i Radnik) želimo svu sportsku sreću i neka iz ovih duela uspešniji izađe onaj čiji tim na terenu pokaže više, odnosno – DA IGRAČI I TRENERI NA TERENU ODLUČE!”

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading