JAČI I OD POVREDE Mitrović dao gol, pa ga brutalno izviždali - VAR rasplakao Ronaldove sledbenike (VIDEO)

21:58 | 06-05-2024

Fudbal 0

Velika pobeda "plavih".

epa
EPA-EFE/STRINGER

Derbi 28. kola šampionata Saudijske Arabije je bio odigran u Džedi, gde je trećeplasirani Al Ahli dočekao vodeći Al Hilal. Tokom svih 90 minuta igre se vodila velika borba na terenu, a na kraju je pobedila gostujuća ekipa i to posle preokreta - 1:2 (1:0).

MIRNO SPAVAJ SRBIJO Aleksandar Mitrović ponovo rešeta, povreda je prošlost (VIDEO)

Prvi i izjednačujući gol za goste je postigao Aleksandar Mitrović, koji je tako pokazao da je zabrinjavajuća povreda za njega samo prošlost. Popularni Mitro je bio precizan u 52. minutu, kada je iskoristio sjajan centaršut i glavom savladao protivničkog golmana Eduara Mendija.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, nije moglo bez drame, pošto je sudija odlučio da se konsultuje sa VAR sobom, pošto je postojala sumnja da je srpski napadač pri skoku napravio faul. Na sreću po njega, gol nije bio poništen, pa je radost "plavih" mogla da počne.

Zanimljivo, Mitrović je spomenutim pogotkom iznervirao navijače Kristijana Ronalda, kome je prema njihovim rečima u sličnoj situaciji bio dosuđen faul, a jedna veoma popularna stranica na društvenoj mreži "X" je otišla toliko daleko da je navela da "Al Hilal drži sudije u džepovima" i "da je Al Hilal Barselona saudijske lige".

Drugi gol za pobednički tim je postigao Malkom u 89. minutu, dok je jedini strelac za Al Ahli bio Firas Al-Burajkan u 30.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading