PREOKRET Zvezda želi da im vrati Šerifa, a oni nemaju ni za hleb

11:02 | 04-01-2024

Fudbal 0

Adana ima velikih problema sa novcem...

Šerif Endiaje
Fk Crvena Zvezda

Navodno, čelnici Crvene zvezde i turskog kluba seli su za pregovarački sto kako bi pronašli model po kojem Šerif Endiaj može da se vrati u Adanu, jer je to jedini klub za koji ove sezone može da igra, pored Crvene zvezde. Otkup u januaru teško je zamislim jer ga je Zvezda pre samo šest meseci platila četiri miliona evra, ali pominjala se i šestomesečna pozajmica koja bi Senegalcu pomogla da oživi karijeru.

Situacija u turskom klubu uopšte nije sjajna, otkriva jedan od najboljih igrača tog tima.

Nekadšanji ofanzivac Milana požalio se na katastrofalnu finansijsku situaciju u klubu, ističući u prvi plan da plate kasne čak četiri meseca!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Moje iskustvo u Turskoj, što se terena tiče, je dobro. Igram dobro, počinjem utakmice. Mogu pokazati šta znam. Život u Turskoj je lep, ali...  Problem je plata, to je uticalo na mene. Čudno je. Mogu da razumem kad plata kasni, ali prošla su četiri meseca od zadnje koju smo dobili. Tako je teško fokusirati se na teren. Želim da odem, već sam to rekao klubu. Želim da se vratim u Francusku. Imam ponuda s drugih mesta, ali želim u Francusku - ispričao je Mbaje Nijang.

Ostaje da se vidi kakav će rasplet biti...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading