GREŠKA JE MOJA Oglasio se Nemanja Matić o navodnom sukobu sa klubom

22:40 | 11-01-2024

Fudbal 0

Fudbaler Rena Nemanja Matić oglasio se putem društvene mreže Instagram gde je demantovao da je u bilo kakvom sukobu sa klubom

Nemanja Matić
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Prethodnih dana se dosta govori o budućnosti Nemanja Matića u Bretanji i njegovoj želji da ode iz kluba i potpiše za Lion koji je zainteresovan. Čak postoje informacije da će on u slučaju da se dva tima ne dogovore, okončati karijeru.

Pričalo se o sukobu sa upravom Rena koja mu je navodno obećala da će upisati njegovu decu u Internacionalnu školu što se nije dogodilo.

NEMANJINO PONAŠANJE JE NESHVATLJIVO Ren se oglasio sapštenjem zbog Matića

- Dragi navijači, želim da okončam sve spekulacije i kažem da sam prošlog leta bio počastvovan pozivom Rena da budem važan deo projekta kojem je bio neophodan igrač mojih karakteristika i iskustva. Posle šest meseci u klubu, mogu da potvrdim da je klub bio izuzetan za sve igrače, posebno mlade. Nažalost, mojom greškom, nisam uspeo da adaptiram privatne stvari sa profesionalnim. Nisam uspeo da upišem decu u Internacionalnu školu u koju smo želeli od početka godine. To je razlog zbog kojih sam bio odsutan poslednja tri dana kako bih rešio veliki problem za mene i moju porodicu i sutra se vraćam u Ren gde ću odlučiti o novim koracima zajedno sa klubom - naveo je Matić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading