ODLAZI IZ ZVEZDE POD JEDNIM USLOVOM Oglasio se Zvezdan Terzić povodom sage oko Bukarija

22:01 | 16-01-2024

Fudbal 0

Da li će Crvena zvezda prodati važnog igrača Rusima? Ovo je uslov!

Zvezdan Terzić
Alo! Vladimir Marković

Prema saznanjima Monda, FK Crvena zvezda dobila je ponudu Krasnodara od osam miliona evra za napadača Osmana Bukarija. Ruski portal "Sport ekspres" kontaktirao je s tim u vezi generalnog direktora crveno-belih, Zvezdana Terzića, a on je dao kratak odgovor:

-Ponuda Krasnodara od osam miliona evra? Pustićemo Bukarija za sumu koja nije manja od 10 miliona evra - rekao je Terzić.

Bukari je najnoviji u nizu traženih igrača Zvezde koji bi ove zime mogli da napuste "Marakanu". Prethodno je dogovoren transfer desnog beka Koste Nedeljkovića iz Zvezde u Aston vilu za devet miliona evra, a potom je i nagovešteno da će napadač Jovan Mijatović u Ameriku za osam miliona uz bonuse, mada se centarforu Zvezde za sada ne seli ni u Rusiju, ni u SAD. Obojica su na pripremama Zvezde na Kipru, dok Bukari u ovom momentu nastupa za Ganu na Kupu afričkih nacija. 

PRED ODLASKOM SA "MARAKANE" Zvezdi stigla ponuda od 8.000.000 evra za ofanzivca

On je došao u Zvezdu pretprošlog leta, u julu 2022. godine, a za vreme boravka na "Marakani" postigao je nekoliko važnih i lepih golova, poput volej-udarca u derbiju protiv Partizana u Humskoj, golova protiv Mančester sitija i Jang Bojsa, a bio je i strelac na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. U Zvezdi je dao 22 gola uz 16 asistencija na 64 odigrane utakmice.

Crveno-beli kupili su Bukarija iz Genta 2022. godine za tri miliona evra i po svemu sudeći mogli bi da utrostruče taj iznos pri njegovoj prodaji. Pre nego što je došao u Srbiju, Bukari je igrao i za Nant i Trenčin u Slovačkoj, koji je 2018. postao njegov prvi klub u Evropi posle dolaska iz rodne Gane. U Zvezdi je stekao punu afirmaciju i crveno-beli su na dobrom putu da to i naplate. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading