PRAŠINA SE NE SLEŽE Namešten još jedan meč u Prvoj ligi Srbije?!

11:33 | 27-04-2024

Fudbal 0

Sumnja se da je bilo zakulisanih radnji na još jednom meču u srpskom fudbalu.

Fudbalska lopta
EPA-EFE/NEIL HALL

Nedavno je iz UEFA stigla dojava da je sumnjiv ishod meča Prve lige Srbije između Tekstilca i Mladost GAT (1:2). Međutim, to nije jedini meč koji se "češlja".

Kako prenosi Sport klub, iz kancelarija u Nionu je stigla dojava da je sumnjiva još jedna utakmica. I ponovo je akter ekipa - Tekstilca.

Ovoga puta se radi o duelu Tekstilac - OFK Vršac (1:2) koji je odigran u 30. kolu pre malo manje od dve nedelje, tačnije 15. aprila.

Slučaj je dodatno kompleksniji, jer se pod direktnom sumnjom nalaze se fudbaleri – Tekstilca. Po drugi put! Odžačani se terete da su pomogli domaćem timu na putu do trijumfa. 

Vrščani su golovima Miloša Milivojevića u 30. i Ognjena Todorovića u 40. minutu obezbedili prednost od dva gola. Konačan rezultat, u sudijskoj nadoknadi vremena, postigao je Miloš Zličić.

Prema praćenju kladioničarskog tržišta, kvota na pobedu domaćeg tima, uoči meča, dospela je na granicu minimuma. Pojedine kladionice, u međuvremenu, obustavile su uplate na "keca".

Alarmi su upaljeni i kako je kasnije došao očekivani ishod, uz detaljne izveštaje specijalizovanih „radara“, UEFA je dokumentaciju prosledila Fudbalskom savezu Srbije.

Odžačani su u roku od sedam dana, u mečevima 29. i 30. kola dospeli pod sumnju UEFA dva puta. Prijava za meč protiv Mladosti GAT je već stigla i u slučaju da se drugi predmet nađe pred organima FSS, Tekstilcu preti oduzimanje do 30 bodova! Uz mogućnost da sa takvim minusom počnu narednu sezonu!

Predmet je u inicijalnoj fazi i trebalo bi da bude procesuiran u majskim danima...

BONUS VIDEO: Detaljna MAPA Beogradskog maratona: Ovim ulicama prolaze trkači

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading