MADRIĐANIMA BRIDE OBRAZI Real se spasio bruke protiv fenjeraša

18:22 | 21-01-2024

Fudbal 0

Slabo izdanje Real Madrida umalo da kazni fenjeraš Almerija i tako stigne do prve pobede u sezoni.

Real
EPA-EFE/STR

Jedina dva tima u Ligama petica koja još uvek nemaju pobedu su Šefild junajted i Almerija. Iako će tako ostati i posle ovog kola, španski tim umalo da prekine neslavan niz i to protiv Real Madrida koji je na kraju slavio u 99. minutu - 3:2!

Brideće obrazi igračima "kraljevskog kluba" koji su morali da jure zaostatak od čak dva gola iz prvog poluvremena.

Povela je Almerija već u prvom minutu iz prve prave akcije. Dovoljno je bilo 38 sekundi Lardžiju Ramazaniju da nadmudri Kepu Arizabalagu.

Krunu na vrhunsko prvo poluvreme fenjeraša Primere stavio je Edgar Gonzales kada je zaista vrhunski raspalio po lopti:

Koliko je (ne)zadovoljan partijom izabranika bio Karlo Anćeloti najbolje pokazuje činjenica da je na poluvremenu izvršio trostruku izmenu. Ostavio je u svlačionici Rodriga, Mendija i Naća, a uveo Hoselua, Garsiju i Dijaza.

Krenuli su Madriđani svim silama napred. I isplatilo im se. Najpre je penal realizovao Džud Belingem za već 14. gol ove sezone, da bi Vinisijus žunior u 67. minutu doneo izjednačenje.

Pošteno je reći da su oba tima mogla do još jednog gola, ali im je VAR poništio već viđenu radost i slavlje koje je usledilo u 99. minutu, a junak pobede je Dani Karvahal!

Pobedu Real Madrida je ispratio i Marko Milovanović koji je igrao do 70. minuta u dresu Almerije kada ga je zamenio Luis Suarez.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading