NIKAD ISKRENIJE Milojević: Igrači Zvezde su bili "UBIJENI"

12:51 | 02-02-2024

Fudbal 0

Vladan Milojević je iskreno govorio o pripremama Crvene zvezde

Vladan Milojević

- Vreme nas je poslužilo, tereni su savršeni, hotel fantastičan. Igrači su davali sve od sebe, iako pripreme nisu lake, a ujedno su se upoznali i sa načinom rada i zahtevima mene i čitavog stručnog štaba - istakao je Milojević za klupski sajt.

Kada je prelazni rok u pitanju Zvezdin trener ističe da je fokus na bio da se smanji broj igrača.

- Jesenas je bila i Liga šampiona koja je veoma naporna. Sada želimo da napravimo dobar tim gde svaki igrač može da očekuje šansu, ukoliko se izbori.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prema njegovim rečima, kjuč je bio da se igračima vrati samopouzdanje.

- Kad sam došao zaista su bili "ubijeni" i falilo im je samopouzdanja. Igranje u Zvezdi je pritisak i odgovornost, a često to stranci ne razumeju. Kada dođete u veliki klub, očekuje se da to bude sad i odmah. To je teško u fudbalu, jer je nephodno vreme. Ipak, u modernom fudbalu - nema vremena.
Pokušavali smo da kroz priču to rešavamo. Svi oni su kvalitetni igrači koji su sa razlogom došli u Zvezdu, naglašava Milojević.

NOVI REZ NA "MARAKANI" Milojević ostao bez još jednog igrača

- Treba im vratiti samopouzdanje. Ako igrač to nema, nije u stanju da pruži maksimum. To se stvara korektnim odnosom i poverenjem između trenera i igrača, ali i napornim radom.

Zvezda je upisala šest pobeda i postigla 15 golova na pripremama, a prolećni deo sezone počinje protiv Voždovca 10. februara.

"Superliga je svake godine sve bolja. Igrali smo protiv Spartaka i Mladosti koje su dve kvalitetne ekipe sa dobrim trenerima i takmičarski su nastrojeni. Pored njih, imamo u Srbiji još ekipa koje se bore za Evropu i dosta njih je učestvovalo u grupnim fazama kvalitetnih takmičenja, što je decenijama bilo nezamislivo. Povećanje budžeta tih ekipa dovodi do dobrih stvari. Optimista sam i mislim da će biti izuzetno proleće", zaključio je Milojević, koji ima zadatak da nadoknadi bod minusa u odnosu na Partizan i osvoji novu titulu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading