ZVEZDIN NOVI PROJEKAT BLISTA OD SREĆE Ovako je Radojević video debi na Marakani

17:35 | 11-02-2024

Fudbal 0

Mladi fudbaler Crvene zvezde blistao posle debija za prvi tim crveno-belih.

Viktor Radojević
Fk Crvena Zvezda

Zabeležio je talentovani levi bek Viktor Radojević i prve minute na zvaničnim utakmicama kada je u 61. minutu susreta protiv Voždovca zamenio Rodića, i tako debitovao na Marakani.


- Zvezdino sam dete, prošao sam sve mlađe selekcije kluba i svakodnevno sam maštao da zaigram na Marakani. Vremenom sam se približavao tome i verovao sve više da će taj trenutak doći, i eto, ostvarilo mi se. Ponosan sam i želim još ovakvih trenutaka u Zvezdi. Nisam imao tremu, ali sam posle utakmice bio prilično uzbuđen, jer sam brzo postao svestan, kada je adrenalin splasnuo, da mi se ostvarilo nešto zbog čega sam počeo da treniram fudbal. Hvala i navijačima, jer je atmosfera bila neverovatna. Došli su u velikom broju, napravili sjajne koreografije i mogu da kažem, da mi je zbog toga debi još lepši - počeo je Radojević.

Ne završavaju se ovde snovi talentovanog beka Radojevića kada je u pitanju Zvezda.
 
- Igrao sam na pripremama, ali je Marakana nešto posebno. Svi mi koji stasavamo iza juga Marakane, gledamo u njenom pravcu, i normalno je da nam je to najveći san. Meni se ostvario, ali to je samo deo nečeg što želim da postignem, a odnosi se na titule i evropska takmičenja sa Zvezdom. Naravno, cilj mi je da se ustalim u tim, ali sve u svoje vreme. Na meni je sada da radim još više i da se borim, kao i da pomognem klubu u osvajanju duple krune. Zahvalio bih se i stručnom štabu na ukazanom poverenju - podvukao je momak rođen 2004. godine.
 
Prve minute u Zvezdi je upisao i talentovani napadač Uroš Sremčević, koji je ušao na teren u finišu susreta.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

Komentari(0)

Loading