SUDIJSKI EKSPERT PODIGAO BURU I Zvezdi i Partizanu sudije "pomogle"

22:30 | 19-02-2024

Fudbal 0

Postfestum prethodnog kola domaćeg šampionata i sudijske greške.

FK Crvena zvezda
Fk Crvena Zvezda

Izrazito burno je bilo u prethodnom kolu Mozzartbet Superlige Srbije. Novi Pazar je posle meča sa Crvenom zvezdom izdao novo saopštenje. Isto kao i Radnički iz Niša nakon meča sa Javorom. Mirno nije bilo ni u duelu Partizana i IMT-a...

Sve te situacije je detaljno analizirao sudijski ekspert Zdravko Jokić u emisiji Arene sport. Najpre o tome da je arbitar Danilo Nikolić "pomogao" Zvezdi i dosudio nepostojeći jedanaesterac.

- Iz njegove pozicije teško je videti šta se dešavalo, noga ide prema glavi igrača Zvezde, ali iz ovog ugla vidimo da nije bilo kontakta i igrač Pazara je izbio loptu. Iz ovog ugla nema prekršaja - potvrdio je Jokić da su domaćini imali pravo što se bune.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dalje,prema mišljenju Jokića glavni sudija meča Partizana i IMT-a Andrija Stojanović pogrešio što je u Humskoj isključio gostujućeg igrača Vladimira Radočaja.

Sa druge strane, ubeđen je da je pomenuti arbitar ispravno postupio kada je svirao kazneni udarac za crno-bele.

- Isti položaj kao malopre, možda sada imamo instrukcije iz UEFA. Ovde vidimo da mu je desna ruka odručena, možda je on hteo u klizeći start, ruka je odručena, štiti prostor, dobra odluka sudije - zaključio je Jokić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading