CRVENO-BELI OTVARAJU KAPIJE MALIŠANIMA Deca do 14 godina besplatno na utakmicu Zvezda - Čukarički

12:45 | 22-02-2024

Fudbal 0

Zvezdaši sa kupljenom ulaznicom za meč protiv Čukaričkog, besplatno dobijaju i kartu za 172. večiti derbi.

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

 

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova igraju derbi kola protiv ekipe Čukaričkog, a pred sam duel crveno-beli su odlučili da nagrade najmađe besplatnim ulazom.

- Crvena zvezda sa ponosom obaveštava mališane da će kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za svu decu starosti do 14 godina na meču protiv Čukaričkog, koji je na programu u subotu, 24. februara od 16 časova.

Naš klub nastavlja sa sjajnom akcijom i u 2024. godini, putem koje je svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogućen besplatan ulaz na istočnu tribinu Marakane na mečevima domaćeg prvenstva. Podsećanja radi, neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Čukaričkog - piše na sajtu Zvezde.

 
Zvezdaši sa kupljenom ulaznicom za meč protiv Čukaričkog, besplatno dobijaju i kartu za 172. večiti derbi. Uslov da vam ulaznica za 172. večiti derbi važi je da prisustvujete utakmici sa Čukaričkim. Ulaznice su u prodaji ONLAJN u sekciji "paket karata", kao i na blagajni u petak od 10 do 18 časova, i u subotu od 10 do 16 časova.
 
Cene karata: 
 
Sever - 500 dinara
Istok - 700 dinara
Zapad - 1000 dinara
Tribina Siniša Mihajlović - 1800 dinara

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

Komentari(0)

Loading