OSVETA BIVŠE PALASIOSOVE SUPRUGE Uvređena dama prodaje najvrednije šampionske stvari Argentine sa SP u Kataru

06:30 | 01-03-2024

Fudbal 0

Džesika Frias, sada već bivša supruga šampiona sveta Esekijela Palasiosa, odlučila je da iz besa proda sve šampionske stvari sa Svetskog prvenstva u Kataru.

Palasios
EPA

Palasios (25) je osvojio titulu na Mundijalu u Dohi s reprezentacijom Argentine, a najvrednije stvari poklonio je tadašnjoj suprugi Džesiki Frias, s kojom je bio u braku od 2021. godine.

Međutim, par se nedavno razveo, a ogorčena supruga odlučila je staviti na prodaju sve vredne stvari uključujući čak i zlatnu medalju koju je njen, sada već bivši, suprug osvojio! Najvažnija nagrada u fudbalskom svetu dobiće novog vlasnika! Takođe, na prodaji je bio i dres u kojem je postao prvak sveta.

Par se upoznao 2018, a venčao tri godine kasnije. Ali, početkom 2024. fudbaler Bajera iz Leverkuzena se rastao od supruge koja je obrazložila postupak.

Naime, Džesika prodaje sve vredne stvari argentinskog fudbalera jer je odbio da joj daje novac neophodan kako bi ostala da živi u stanu i podmirila sve životne troškove.

Bivša Palasiosova supruga već je prodala njegov dres iz finala SP i objavila je fotografiju sa srećnim kupcem.

- Kupac prvog dresa, jedna kirija manje - objavila je Džesika i privukla veliku pažnju svetskih medija, a onda i objasnila:

- Prodaću sve dresove koje imam i medalju svetskog šampiona kako bih platila stan !

Palasios je karijeru počeo u River Plati iz čijih je redova 2020. godine stigao u Bajer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading