BRUKA U HRVATSKOJ Umalo izbegnuta TRAGEDIJA, stadion plaćen 80.000.000 se RASPADA (VIDEO)

17:55 | 04-03-2024

Fudbal 0

Zdanje je izgledalo lepo, ali...

osijek
Davor Javorovic / Pixel Media / Profimedia; YOUTUBE/NK OSIJEK/FACEBOOK/OSIJEK_MOJ_GRAD

Hrvatska je sa ponosom 2023. godine okončala izgradnju velelepnog stadiona u Osijeku koji je dobio naziv "Opus arena". U izgradnju je bilo uloženo 80.000.000 evra, a kapacitet iznosi 13.005 mesta.

Uprkos svemu, dogodio se ozbiljan skandal pošto se pre utakmice između Osijeka i Dinamo Zagreba odlomio komad betona sa tavanice i pao je na nekoliko metara od mesta gde su prolazili ljudi! Srećom, nije se dogodila tragedija, pošto se niko nije zadesio tačno ispod odvaljenog dela stadiona. 

Snimak sa stadiona je objavila Fejsbuk stranica "Osijek, moj grad" i njega možete da vidite klikom na link dole:

Za vrijeme večerašnje utakmice Osijek Dinamo #osijekmojgrad #osijek NK Osijek SiB.hr

Posted by Osijek moj grad on Sunday, March 3, 2024

- Poveći komad betona pao je kraj jednog čoveka. Pripadnici obezbeđenja su napravili kordon da tamo više niko ne ide. Nakon početnih problema sa napajanjem i sramotno lošeg razglasa, sad imamo padanje betona. Ne daj Bože da je neko stradao - napisao je jedan navijač Osijeka.

Naravno, oglasio se i fudbalski klub Osijek:

- Povodom neprijatnog događaja na našem stadionu tokom utakmice protiv Dinama, želimo da istaknemo kako smo svi u klubu ostali iznenađeni saznanjem da je sa istočne tribine otpao komad betona. Sreća je da pritom niko nije povređen, ali naše izvinjenje ide svima koji su na bilo koji način mogli biti ugroženi - navodi Osijek, pa dodaje da će oštećenja biti sanirana:

- Uočena su oštećenja na dobetoniranom delu, ali ne i na samoj konstrukciji. Obaveštavamo javnost da će bez odlaganja biti izveden vanredni pregled građevine, kako bi se užurbano pristupilo sanaciji problema - dodaju iz Osijeka.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading