ZVEZDIN GOLMAN PUN UTISAKA Guteša oduševljen, a evo kakva ga posebna veza spaja sa Milojevićem

12:56 | 24-03-2024

Fudbal 0

Utisci talentovanog golmana posle debija protiv Zenita.

Ivan Guteša
ATA Images

Među mlađarijom kojoj je Vladan Milojević pružio šansu tokom prijateljskog duela sa Zenitom od prvog do poslednjeg minuta se na golu našlo ime Ivana Guteše.

U jako dobrom svetlu se prikazao talentovani golman. Pokazao je da Zvezda ne mora da brine za budućnost. Ne krije momak rođen u Vršcu da je oduševljen debijem u crveno-belom dresu.

- Fenomenalan je osećaj, iako je prijateljska utakmica, bilo je preko 40 hiljada ljudi, i zaista prelep ambijent. Svako ko zamišlja debi za Zvezdu, mislim da u glavi pravi takav scenario. Drago mi je da smo sve to krunisali i pobedom, tako da ću ovo pamtiti do kraja života. Srećan sam i što nismo primili gol i to je zaista zasluga čitave ekipe. Davali su mi vetar u leđa, baš sam osećao podršku sve vreme - počeo je mladić rođen 2002. godine.

Istakao je Guteša da nije imao preveliku tremu pred početak duela sa ruskim šampionom.

- Više je to bilo neko pozitivno isčekivanje da utakmica počne, nego klasična trema, ali je i to nestalo čim smo izašli na zagrevanje. Jednostavno, fokus se prebacio na teren. Svakako da će čitav ovaj ambijent mnogo da mi znači za nastavak sezone. Mislim da je puna Marakana vrhunac fudbala. Sve to je dodatno iskustvo za ono što me čeka sa Grafičarom.

Priznao je talentovani golman da je oduševljen radom sa trenerom Vladanom Milojevićem sa kojim ima posebnu vezu. 

- U Zvezdu, koju volim od malih nogu i koja je porodično nasleđe, sam došao 2017. godine i prva utakmica tada je bio Krasnodar na Marakani. Sećam se da sam je gledao i neverovatno mi je da me sada trenira Vladan Milojević, koji je i tada bio na klupi Zvezde i doneo mnogo uspeha našem klubu. Svestan sam da je led probijen, tako da treba samo da nastavim da radim i da se trudim. Imam još mnogo snova sa Zvezdom, ali upravo kroz posvećenostn oni mogu da se ispune - zaključio je Guteša.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading