NEVIĐEN SKANDAL Čelsijev maloletni biser od 20 miliona evra uhvaćen u striptiz klubu, o ovome BRUJI PLANETA

18:21 | 26-03-2024

Fudbal 0

Ekvadorci u centru pažnje zbog velikog skandala.

Kendri Paez
EPA-EFE/LUIS GANDARILLAS

Bili su reprezentativci Ekvadora u Americi ovih dana zbog prijateljske utakmice sa Italijom, a po završetku iste je izbio skandal neviđenih razmera.

Za sve su krivi fudbaleri Gonzalo Plata i Roberto Arboleda koji su odveli maloletnog, 16-godišnjeg Kendrija Paeza u striptiz klub.

U Americi je licima mlađim od 21 godine strogo zabranjen ulaz na takva mesta, ali je Čelsijev biser koji je plaćen 20.000.000 evra uspeo da se "provuče".

Štaviše, postoji snimak gde on sa reprezentativnim saigračima baca novčanice dolara na igračice u klubu što je tek izazvalo reakciju čitave planete.

- Službena delegacija je imala slobodan dan. Ovi igrači su slali slike događaja koji je suprotan svim vrednostima i načelima za koja se zalažemo. Njihov naredni poziv u reprezentaciju biće posebno razmotren - oglasio se FS Ekvadora posle skandala.

Biće Paez u velikom problemu. Posebno što važi za najveću nadu Ekvadora. Veću čak i od preko 100.000.000 evra plaćenog Mozesa Kaiseda.

Talentovani Paez je prošle godine postao najmlađi igrač u istoriji reprezentacije, a zvanično je i najmlađi strelac za ovu selekciju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading