HRVATI DONELI SITIJU POBEDU Gvardiola se oslonio na Gvardiola i izmislio novi izum

18:49 | 13-04-2024

Fudbal 0

Ubedljiva pobeda Mančester sitija, Luton potpuno razmontiran.

FK Mančester siti
EPA-EFE/TIM KEETON

Važi Pep Gvardiola za verovatno najvećeg vizionara među aktuelnim trenerima. Možda je i jedan od najvećih u istoriji. Najnoviji izum mu je Joško Gvardiol.

Ne zato što je stvorio 90.000.000 evra plaćenog Hrvata, već zato što je od njega napravio jednog od najboljih levih bekova sveta, iako mu je primarna uloga - štoperska!

Istina, silom prilika je Gvardiol svojevremeno u Dinamo Zagrebu igrao na toj poziciji. Ipak, taj nivo i nivo Mančester sitija, nije ni za poređenje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ponovo je Gvardiol bio precizan. Posle Real Madrida, zatresao je mrežu i Lutona koji je danas potpuno razmontiran - 5:1!

Jeste istina da je talentovani Hrvat postigao poslednji gol na utakmici u 93. minutu. Ali, upisao je i asistenciju za Žeremija Dokua za pogodak u 87. minutu.

Siti je danas živeo od uticaja hrvatskih igrača. I Mateo Kovačić se upisao u listu strelaca. Pa su golovi Erlinga Halanda sa penala i autogol Hašioke samo podebljali trijumf "građana".

Utešni gol za Luton delo je bivšeg veziste Čelsija i Lestera Rosa Barklija. Kako stvari stoje, moraće on i saigrači žestoko da se pomuće da ne završe u Čempionšipu naredne sezone...

U preostalim mečevima dana, Brentford je nadigrao Šefild junajted sa 2:0, Barnli i Brajton su remizirali - 1:1, baš kao i Notingem Forest i Vulverhempton (2:2).

Standings provided by Sofascore

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading