"STALNO JE BIO PIJAN" Isplivale šokantne informacije o Nejmarovom boravku u Parizu

11:44 | 15-04-2024

Fudbal 0

Neprofesionalno.

Nejmar
EPA-EFE/Raul Martinez

Poznati francuski list "L'Equipe" istražio je Nejmarov period proveden u Parizu i izneo uznemirujuće detalje o njegovom ponašanju tokom boravka u Pari Sen Žermenu.

Nejmar je bio ključni igrač PSŽ-a tokom šest godina. Za tim je odigrao 173 meča, postigao 118 golova i zabeležio 77 asistencija. Iako je imao impresivne statistike, često je bio odsutan sa terena zbog povreda.

Očekivanja navijača bila su velika, posebno u vezi sa osvajanjem titule prvaka Evrope, ali taj cilj nikada nije ostvaren.

Vukao je traume i GUBIO KOSU OD STRESA: Ko bi rekao da će kasnije postati jedan od najvećih svih vremena?

Nejmar EPA-EFE/Andre Borges
 

Tokom svog boravka u PSŽ-u, Nejmar je osvojio pet titula francuskog prvenstva, tri puta Kup Francuske, ali nije uspeo da se domogne trofeja Lige šampiona, iako je bio u finalu 2020. godine.

"L'Equipe" je istražio Nejmarovo ponašanje u Parizu i otkrio da je pokazivao nedostatak profesionalizma. Prema njihovim izvorima, često je dolazio na treninge u stanju alkoholisanosti i često izlazio i provodio noći uz alkohol i poker.

Nejmar je u PSŽ došao 2017. iz Barselone u rekordnom transferu vrednom 222 miliona evra. Prošle godine je napustio klub i prešao u AL Hilal za 90 miliona evra, ali je sezona bila obeležena teškom povredom kolena koja ga je sprečila da igra gotovo celu sezonu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading