ZVEZDA ĆE BITI NA ISKUŠENJU Španci dolaze na derbi da gledaju NJEGA

18:01 | 22-04-2024

Fudbal 0

Crveno-belima neće biti lako da na leto zadrže jednog od ključnih igrača.

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Platila je Crvena zvezda rekordnih 5.500.000 evra za In Bom Hvanga. I čini se nije pogrešila ni najmanje. Ne samo što je reprezentativac Južne Koreje taj novac opravdao na terenu, već se aktuelni srpski šampion nada i pristojnoj zaradi.

Kako prenosi Informer, skauti jednog kluba iz Primere će u sredu prisustvovati večitom derbiju sa specijalnim zadatakom - da isprate partije 27-godišnjeg veziste.

- Igrač Hvangovog profila može da igra i u jačoj ligi od Superlige. Zvezda je za njega dobra sredina, ali ako stigne finansijski jaka ponuda, rukovodstvo će je razmotriti. Ukoliko to bude nešto što Hvang želi, pustiće ga da ide. Skauti iz Primere, predstavnici kluba sa sredine tabele, zainteresovani su za njega. Naravno, morali bi dobro da plate, jer on mnogo košta - rekao je izvor iz kluba za pomenuti list.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nije tajna da je pre Crvene zvezde Hvang bio i na meti Napolija koji nije želeo da plati ogromno obeštećenje koje je Olimpijakos tražio za njega.

Kako se letnji prelazni rok bližio kraju, opcije za reprezentativca Južne Koreje su se sužavale. Sve dok Zvezda nije zakucala na njegova vrata, a on u njenom dresu do sada na 29 utakmica isporučio po pet golova i asistencija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading