PARTIZAN SE KONAČNO OGLASIO Igraće večiti derbi u Kupu, ali uz SPECIJALNI PROTEST

17:27 | 23-04-2024

Fudbal 0

Ovo se danima čekalo.

tanjug
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Posle nekoliko dana spekulisanja, Partizan se konačno oglasio po pitanju nastupa u Kupu Srbije protiv Crvene zvezde u sredu. Postojala je mogućnost da se crno-beli ne pojave na stadionu "Rajko Mitić" zato što smatraju da su drastično oštećeni u večitom derbiju u sklopu Superlige.

"E, OVAKO, ZNAM DA ĆETE ME PITATI TO" Vladan Milojević nikad otvorenije prokomentarisao Partizanovu situaciju pred derbi

U vezi sa čitavom situacijom, klub iz Humske je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Upravni odbor doneo je odluku da FK Partizan nastupi na sutrašnjoj utakmici polufinala Kupa Srbije. Iako nezadovoljni stanjem u domaćem fudbalu, gde naš klub ima neravnopravan tretman od strane FSS i sudijske organizacije pre svega, iz obaveze prema igračima, navijačima, istoriji kluba i takmičenju Kupa naše zemlje, doneta je odluka o odigravanju utakmice.

Sportska javnost je u kratkom periodu mogla da posvedoči sramnom tretmanu kluba i naših igrača od strane sudije Pavla Ilića, koji je bestidno i po nalogu režirao krajnje rezultate poslednja dva "večita derbija". Za sudijskog diletanta Ilića (u rodnom Kragujevcu poznatog kao osvedočenog "zvezdaša", o čemu postoje i fotografije dotičnog u majici sa obeležjima tog kluba), jedini cilj u dve utakmice bio je ne dozvoliti nadmetanje aktera po pravilima fudbalske igre, već samo i jedino onemogućiti igrače Partizana da trijumfuju! Sudija Ilić, koji je poslat po nalogu FSS i predsednika sudijske organizacije, da svojim sramnim suđenjem kreira krajnji rezultat u korist jednog tima, uz vređanje, bahaćenje i odsustvo obraza i morala, nikada više ne bi smeo da bude akter najveće utakmice koju srpski fudbal ima!

FK Partizan će zbog sveukupnog tretmana kluba u organima FSS, na sutrašnjoj utakmici iskazati revolt i protest na poseban način i zahtevati da se odnos prema našem klubu hitno promeni, u skladu sa značajem koji FK Partizan ima za srpski fudbal! - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading