ZVEZDA OSTAJE BEZ MILIONA EVRA Propao transfer Bukarija u Ameriku, razlog je neverovatan

11:39 | 24-05-2024

Fudbal 0

Ovome se niko nije nadao.

app
AP Photo/Darko Vojinovic

Mediji u Srbiji su objavili da je Osman Bukari spreman da napusti Crvenu zvezdu, koja bi od njegovog transfera u Ostin zaradila 7.000.000 evra.

NOVI ODLAZAK SA "MARAKANE" Crvena zvezda prodala igrača u Emirate

Ipak, kako piše "Informer", stvari su pošle naopako kada se odjednom pojavio menadžer fudbalera, koji je tražio celu proviziju rekavši da samo on polaže pravo na igrača:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Transfer igrača je bio dogovoren i ljudi iz kluba imali su u planu da deo provizije ustupe našem menadžeru Ivici Pavloviću, koji je u izvesnoj meri vodio računa o Bukariju u Srbiji. Ostatak je trebalo da ide u Zvezdinu kasu. Međutim, pojavio se čovek koji tvrdi da je Bukarijev menadžer, ali došao je tek pošto je čuo za transfer u Ameriku. On nije želeo ni sa kim da pregovara, već je tražio celu proviziju za sebe - objasnio izvor "Informera".

Osman Bukari EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
 

Rukovodstvu Zvezde to se nije dopalo, jer za sve ovo vreme otkako je brzonogi napadač na "Marakani", menadžer iz Gane nijednom nije došao u klub. Zbog celokupne zbrke, izvršen je pritisak na igrača da kaže da hoće da ostane u Zvezdi.

- Bukari je rekao da ne ide. Za sada ostaje na „Marakani“. Ipak, ništa nije gotovo. Veliki posao je u igri, sve strane će verovatno biti zainteresovane da se dogovore, da pronađu kompromis i da bude dobro i klubu i igraču i svima onima koji polažu pravo na njega. Narednih dana problem bi trebalo nekako da bude rešen - zaključio je naš izvor.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading