JAKA PORUKA BUKARIJA Ovako je pozvao "delije" da dođu u Novi Sad

16:15 | 26-04-2024

Fudbal 0

Ponajbolji igrač Zvezde imao poruku za navijače.

Osman Bukari
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Da je samo malo bio precizniji, mogao je Osman Bukari da se proslavi u dva vezana derbija koja su iza nas. Ipak, kako sam kaže, bitniji mu je timski uspeh i nada se da će ekipa nastaviti stazom pobeda.

Napominje brzonogo krilo da je Zvezda pokazala kvalitet i da je najbolja u Srbiji ove sezone.

- Izuzetno sam zadovoljan rezultatima u prethodnom periodu. Veoma je teško pobediti istog protivnika u samo četiri dana, a još kada se radi o najvećem rivalu, onda je to dodatno otežavajuća okolnost. Odigrali smo dva odlična meča i trijumfovali na oba duela. Pokazali smo da smo najbolji, kada je to najpotrebnije, kao i da hrabro idemo ka novoj duploj kruni. Već u nedelju nas očekuje meč sa Vojvodinom, sa kojom ćemo se sastati i u završnici Kupa Srbije. Upravo činjenica da se nalaze u finalu govori da je reč o sjajnoj ekipi, koja ima kvalitetne pojedince. Podigli su se u prethodnom periodu i sada beleže odlične rezultate. Očekujem zanimljivu utakmicu, kao što su bile sve do sada u plej-of - istakao je Osman Bukari.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Siguran je Bukari u veliku podršku zvezdaša na stadionu "Karađorđe".

- Najlepše je igrati na Marakani, ali je olakšavajuća okolnost kod gostovanja to što znamo da ćemo uvek imati podršku naših navijača. Siguran sam da će tako biti i u nedelju. Zvezdaši će imati priliku da uživaju u atraktivnom fudbalu. Verujem da će biti i lep dan, te da neće propustiti priliku da nas podrže i na gostujućem terenu. Potrudićemo se da ih obradujemo novim golovima, kao i da se za još jedan korak priblližimo osvajanju prvenstva - zaključio je Osman Bukari.

Duel Vojvodina - Crvena zvezda na programu je u nedelju od 17.30.

Komentari(0)

Loading