OTVORIO DUŠU Baharov asistenet progovorio o Zvezdi, evo zbog čega se posebno kaje

12:09 | 03-06-2024

Fudbal 0

Pomoćnik Baraka Bahara, Gaj Carfati iskreno je govorio o Crvenoj zvezdi i svemu što se desilo.

Barak Bahar

- Promašaj. Iako nismo napredovali ni korak u Ligi šampiona, mogli smo bolje da odradimo stvari u ligi. Da se to desilo, ostali bismo još godinu dana i mogli smo da budemo bolji u njoj. Napravimo bolji tim i budemo spremniji za Ligu šampiona. Ovo je bio naš promašaj, uz lošu sreću u pojedinim utakmicama u ligi, koje je trebalo da se završe sa povoljnijim rezultatom za nas - preuzeo je odgovornost Carfati.

Govorio je i o transferima koji se nisu na kraju realizovali.

- Nije trebalo da se plašimo da dovedemo igrače koje poznajemo. Primera radi, mislim da bi Mohamed Abu Fani mogao dosta da nam pomogne. Nisu nam diktirali pojačanja, u pitanju su bili dobri ljudi koji žele da pojačaju tim, kupovali su dobre igrače. I Marko Marin i Zvezdan Terzić su bili neverovatni. Zajedno smo ručali, bili na sastancima sa njima i sve ideje delili sa njima. Oni su zaista želeli da uspemo, bio je to njihov projekat. Na kraju, klub je prodao tri mlada igrača za preko 25 miliona evra.

TERZIĆEVA JASNA PORUKA: Apsolutna dominacija Zvezde u dva najveća sporta

Objasnio je odlazak Milana Borjana.

- To nije dolazilo iz ega ili zbog kontrole nad sistemom. Barak i stručni tim su smatrali da je potrebno da dovedu još jednog golmana. Bilo je nekoliko opcija na toj poziciji, a Glazer je bio jedna od njih. Dovođenje golmana kojeg poznajemo, kao i njegove sposobnosti, bio je razuman potez. Čisto profesionalan, ništa više od toga – poručio je Gaj Carfati.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading