POVRATAK U EVROPU Posle Emirata, Bogićević osvaja Sloveniju: “Vso srečo, Andrej”!

22:50 | 13-06-2024

Fudbal 0

Posle Emirata i Dubaija, usledio je povratak u Evropu.

primorje

Mladi napadač Andrej Bogićević uzbudljivu fudbalsku karijeru nastavlja u Sloveniji. Njegov novi klub je Primorje, a na promociji je dočekan rečima: “Vso srečo, Andrej!”.

- Hvala svima na lepim željama, posle dve godine igranja u Dubaiju, odlučio sam da se vratim u Evropu, a slovenački superligaš FK Primorje za mene je najbolja ponuda u ovom momentu, i odlična sredina za dalje planove. – rekao je Bogićević, te dodao da je izuzetno zadovoljan klubom koji je izabrao:

- Sportski direktor kluba Župančić ima ozbiljne pobedničke ambicije sa klubom u superligi Slovenije, napravio je zdravu atmosferu i postavio jasna pravila za ceo tim, i za mene je takav profesionalni odnos prema fudbalu najzdravija opcija za sezonu ispred nas. Klub ima izvanredne uslove, odličan stadion i publiku, tako da sam ubeđen da ćemo saigrači i ja sa našim trenerom Milanom Anđelkovićem ovu sezonu biti iznenađenje u superligi Slovenije – dodao je Andrej.

Na samom kraju nismo mogli da se ne dotaknemo i sjajnih uslova za pripreme, koje je FK Primorje omogućilo:

– Pripreme u prelepom ambijentu i prirodi Ajdovščine trudićemo se da maksimalno iskoristimo i da se što bolje pripremimo za predstojeću sezonu – zaključio je Bogićević.

Tokom dosadašnje karijere, Bogićević je nastupao za Zlatibor, Spartak, Grafičar, Internacional i Masfut.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading