MREŽE MIROVALE POSLE DRAME Partizan i Vojvodina podelili bodove u Humskoj

23:00 | 01-09-2024

Fudbal 0

Što bi se reklo u svetu sporta - najnepopularniji rezultat.

alo

U derbiju sedmog kola Superlige Srbije, Partizan i Vojvodina su na stadionu u Humskoj odigrali nerešeno - 0:0. Utakmica jeste imala tempo, ekipe su uspevale da uđu u šanse, ali ništa više od toga. 

HIT IZJAVA LEGENDARNOG SALETA Đorđević se iznenadio pitanjem: Partizan ili Zvezda? Oni su mi rekli...

Većim delom susreta su izgledale konfuzno, bezidejno... Igrači su uglavnom improvizovali i konstantno se očekivalo od njih da nekim minijaturama naprave razliku na terenu.

Ruku na srce, prava drama se odigrala u završnici, pošto su oba tima imala po nekoliko prilika, ali su golmani bili na visini zadatka, te je rezultat do poslednjeg sudijskog zvižduka ostao nepromenjen.

Partizan - Vojvodina 0:0 (0:0)

Stadion: "Stadion Partizana"; Gledalaca: TBD; Sudija: M. Milanović

KRAJ UTAKMICE

90+1' - Zamalo da Partizan povede u samoj završnici! Nikolić je proigrao Severinu, koji je gađao desni ugao, ali je ponovo golman Rosić odbranio!

80' - Mujakić je sjajno oduzeo loptu protivniku, "povukao" je kontranapad, dodao do Severina koji je sa desne strane zalomio ka levoj strani. Sjajno je šutirao, ali je i Rosić sjajno odbranio.

78' - Velika šansa za Partizan, Natho je istrčao kontranapad, ali je Nikolić konstantno bio u ofsajdu zbog čega nije dobio loptu. Dobio ju je Severina, koji se nije dobro snašao.

77' - Rasplamsala se igra odjednom, Bamidele je odlično probio odbranu Partizana, šutirao je, ali je bio izblokiran.

76' - Slobodan udarac za Partizan je izveo Natho, gađao je Nikolića, ali nije se snašao u gužvi. Novosađani su odbili loptu u korner.

75' - Sve "miriše" kao da će da ostane 0:0. Niko ne radi ništa konkretno, ekipe igraju bez ideje i plana... 

58' - Seri ponovo opasan po gol Partizana, zatrčao se ka kaznenom prostoru, odlično je šutirao, ali je lopta prošla malo pored desne stative.

53' - Kakva šansa za Severinu i ogroman promašaj! Natho je majstorski ubacio loptu u prazan prostor, a Severina ju je prihvatio i iz nekog razloga šutirao desnom, slabijom nogom. Golman Rosić je odbranio njegov pokušaj.

22.11 - Počelo je drugo poluvreme.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

43' - Vojvodina još jednom veoma opasna. Seri izveo maltene slalom kroz odbranu Partizana, našao je poziciju za šut, ali je golman Jovanović ponovo maestralan, koji je uz dosta poteškoća ponovo spasio crno-bele.

40' - Malo uzbuđenja konačno. Radulović je dobio prostor, pokušao je sa velike udaljenosti, ali je pogodio direktno golmana Jovanovića.

39' - Veliko zatišje, pošto se u periodu od 20 minuta ništa značajno nije dogodilo. 

20' - Konačno je i Partizan zapretio. Kalulu je dodao loptu do Zahida, koji ju je sjajno prihvatio u prvom momentu, ali već u sledećem je sebi dao dugačak "for", što je golman Radničkog iskoristio da "počisti" u kaznenom prostoru.

15' - Još jedna prilika za Vojvodinu. Vukan Savićević je dobio idealnu loptu posle centaršuta koja mu je pala direktno na desnu nogu. Ipak, nije ju dobro zahvatio, te ju je deganžirao visoko preko gola Jovanovića.

9' - Najbolja šansa u dosadašnjem toku utakmice! Vojvodina je imala skoro stopostotnu šansu, ali je Aleksandar Jovanović po ko zna koji put čudesno odbranio.

3' - Tek što je počela utakmica, sudija je dosudio dva žuta kartona - po jedan za svaku od ekipa.

21.06 - Utakmica je počela sa malim zakašnjenjem.

20:30 - Dobro veče i dobrodošli na lajv blog alo.sporta posvećen utakmici sedmog kola Superlige Srbije između Partizana i Vojvodine, koji se sastaju u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading