OSVOJE JEDAN PEHAR I NA NEBU SU... Nebojša Čović još jednom potkačio Partizan

10:57 | 13-12-2023

Košarka 0

Prvi čovek Crvene zvezde još jednom je potkačio Partizan

Čović
Marko Metlaš

Predsednik Zvezde, Nebojša Čović, bio je gost u "Jutarnjem programu" na RTS-u, gde je pričao o aktuelnim temama u Srbiji, a nezaobilazna tema bila je i situacija u košarci i ekipi crveno-belih.

- Ja nikad nisam zadovoljan, računajući da imamo i takve simpatizete i navijače. Da li je realno ili ne, od nas se očekuje da budemo prvi. Mislim da je košarkaški klub Zvezda od 2012. godine, do danas, naš najuspešniji sprotski klub sa 22 trofeja. Vidim da se neki diče što su za tri godine osvojili jedan trofej i na nebu su. Ono što me raduje to je ponašanje naših navijača, ponašanje na utakmica, a ne vređamo nikoga, ničije porodice, navijamo za svoj klub, a rezultati polako i postepeno dolaze - ističe Čović, koji je potom pričao o budžetu.

- Što se tiče budžeta, nije mali, uz veliku zahvalnost državi, jer ništa ne bi postigli bez države, ali kad pogledamo druge sportove, naš budžet je tri fudbalera prosečna. Danas dolazi Mančester, zamisltie koliko koštaju iako dolaze sa drugim ili trećim timom. Drugo, tu je još 12 sezona, ima onaj pristup, ko može bolje, ima otvoren poziv da dođe i da radi još bolje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading