HRVATI OSULI PALJBU NA "DELIJE" Bruje o vređanju Hezonje u Areni, reči košarkaša Reala oduševile sve

12:05 | 20-12-2023

Košarka 0

Hrvatskim medijima zanimljiva je situacija u KK Crvena zvezda, pisali su o iznenadnom napuštanju kluba Šabaza Nejpira, o porazu od Reala u 15. kolu Evrolige i - vređanju Marija Hezonje u Beogradu

Mario Hezonja
Printscreen

Navijači Zvezde žesto su dočekali hrvatskog reprezentativca, a posebno je u prvoj četvrtini bio na udaru.

- Navijači domaćeg kluba nisu prijateljski dočekali hrvatskog košarkaša, koji se našao pod žestokim uvredama u prvoj četvrtini. Nakon što mu je jedna lopta pobegla van igre, sa tribina se prema Hezonji gromoglasno počelo oriti: “P*čko ustaška!” Brzo je reagovao službeni spiker i zamolio “delije” da prestanu s uvredama - preneo je Index.hr.

Vređanje Hezonje nije iznenadilo tamošnje medije, mada, kao što je poznato, Mario ima mnogo bolji tretman kod navijača Partizana, a tokom leta je čak bilo priča da će možda pojačati crno-bele Željka Obradovića. “Grobari” mu nisu zaboravili lepe reči o Partizanu, pa je čak prošle sezone tokom plej-ofa Evrolige, posle velike tuče u Madridu, bio jedini igrač Reala kojeg su navijači u Beogradu pozdravili.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

I ON ODLAZI SA MALOG KALEMEGDANA Prvo Nejpir i Kuzmić, a sada još jedan stranac napušta Zvezdu

Hezonja je u utorak veče sa 17 poena i deset skokova predvodio Real do pobede nad Zvezdom (72:58) i uprkos uvredama posle meča je odgovorio džentlmenski.

- Želim im svu sreću i jednima i drugima. Ima tu i novih igrača, Zvezda je promenila trenera, nije ni njima to jednostavno. Ali Sfairopulos je jako dobar trener, mislim da će se sve poklopiti kako treba. Već igraju dobro, sad samo treba da nastave još bolje. Ja im želim svu sreću! - poručio je Hezonja. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading