"SMEŠNO JE" Nikola Jokić nakon poraza komentarisao odnos sa Embidom: Koga briga...

10:20 | 17-01-2024

Košarka 0

Centar Denvera Nikola Jokić izjavio je danas da je njegov tim odigrao dobar meč protiv Filadelfije, a potom je pohvalio košarkaša Filadelfije Džoela Embida, prenosi I-Es-Pi-En (ESPN).

Jokić
AP Photo/David Zalubowski

 

Košarkaši Filadelfije pobedili su noćas na svom terenu Denver rezultatom 126:121. Embid je utakmicu završio sa 41 poenom, 10 asistencija i sedam skokova.

Ovo je bila 18. uzastopna utakmica Embida na kojoj je postigao više od 30 poena.

- Embid je zaista dobar košarkaš, ovo je njegova istorijska igra. On u proseku postiže 30 i nešto poena svake večeri, a to je izuzetno teško uraditi", rekao je Jokić. Jokić je utakmicu završio sa 25 poena, 19 skokova i tri asistencije. "Ne igram protiv njega. Igram protiv Filadelfije. Bio je to dobar meč - dodao je srpski centar.

Američki mediji navode da je Embid tokom meča šapnuo srpskom centru da je "najbolji igrač u NBA ligi".

- Smešno je jer se na Tviteru vodi rat navijača Filadelfije protiv navijača Denvera. Smešno je pošto obojica mislimo - koga briga? Želimo da igramo košarku i da pobeđujemo. Ali on zaslužuje pohvale. Sve dok ga ne srušite, on je najbolji u ligi. On je MVP finala. Sve dok mu to ne oduzmete, on to drži. Ali, istovremeno, verujem u sebe - rekao je Embid.

On je istakao da želi da bude najbolji igrač u NBA ligi.

- Uradiću sve što je potrebno da budem najbolji. Ali morate sebe da stavite u funkciju tima i da onda pobedite. Kao što uvek kažem, moramo da budemo savršeni - dodao je Embid.

Filadelfija se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli Istočne konferencije NBA lige sa 26 pobeda i 13 poraza. Denver je treći na Zapadu sa 28 trijumfa i 14 poraza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading