NEVEROVATAN I POTPUNO BIZARAN DETALJ Trener Zadra otkrio zašto Ramljak nije igrao

22:04 | 11-02-2024

Košarka 0

Trener Zadra otkrio bizaran detalj...

Danijel Jusup

Sa ozbiljni rezultatskim minusom se Zadar vraća iz Beograda. Crvena zvezda mu je očitala pravu lekciju zbog čega nije bio zadovoljan trener Danijel Jusup.

Iako su crveno-beli bili objektivni favoriti, uprkos tome, Jusup nije bio zadovoljan pristupom ekipe.

- Pa nisam zadovoljan, znao sam da će utakmica biti teška, tako da sam očekivao. Zvezda je ekipa koja u ABA ligi prima najmanje poena, znao sam da će napadački da bude jako teško, međutim nisam očekivao da će biti ovako teško. Baš smo loše odigrali, mislim da je ovo najlošija naša utakmica. Moramo izvući pouke, da vidimo koliko moramo da radimo da bi išli u tom pravcu. U prvoj četvrtini su sve napade realizovali i to je napravilo razliku. Što se tiče minutaže malo sam kalkulisao jer nam kreće kup za dva dana, više sam dao igračima sa klupe da igraju, da vide kako to izgleda.

Otkrio je i trener Zadra jednu neobičnu i bizarnu situaciju zbog koje nije igrao Marko Ramljak.

- Imali smo jednu bizarnu stvar sa Markom Ramljakom, njemu je patika otišla pred utakmicu, pa nisam hteo da rizikujem, a baš mu na toj nozi patika pukla, naduvala se, kako god. Malo sam kalkulisao sa Žganecom, malo... Kako god izgledali smo loše, trebamo se pokriti ušima, i nastaviti raditi i to je to - zaključio je trener Zadra.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading