JAVIO SE NAJPRLJAVIJI NBA IGRAČ Grin objasnio Jokićev lakat, ovakve reči Nikola JOŠ NIJE ČUO

18:00 | 26-02-2024

Košarka 0

Drejmond Grin objasnio situaciju tokom meča Golden Stejta i Denvera.

nikola jokić
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Fantastičnu partiju je pružio Nikola Jokić garniranu tripl-dablom. Ali je sa meča Denvera i Golden Stejta privukla pažnju javnosti situacija između srpskog centra i Drejmonda Grina.

Pojasnio je sada jedan od najprljavijih igrača u NBA ligi šta se zapravo deslio kada ga je Jokić udario laktom.

- Jokić me je udario ramenom u bradu. I nisu svirali faul u napadu, nakon čega sam ga obuhvatio. I vraćao se sada na drugi kraj terena i kaže mi: ‘Brate, to je definitivno bio prekršaj.’ Rekao je 100% prekršaj. Rekao mi je da to nije uradio namerno. A ja sam mu odgovorio da znam da to nije uradio namerno. Zato ga nisam jako faulirao, samo sam ga obuhvatio jer znam da to nije uradio namerno. Volim da igram protiv momaka gde postoji međusobno poštovanje prema radu koji si uložio, radu koji sam uložio, postoji zdravo takmičenje. I uvek uživam u časti igranja protiv Džokera.

Priznaje Drejmond Grin da je ono što radi Jokić sa neke druge planete.

- Večeras mi je priredio potpuni pakao. I apsolutno nisam imao odgovore i jednostavno ću se smejati zbog toga jer ili se smeješ ili plačeš. Tako da ću se smejati zbog toga. Večeras nisam imao apsolutno nikakav odgovor. A on je bio sjajan. I u neverovatnoj je formi, čoveče. Trebalo je da ga vidite kako trči terenom. Morao sam da povećam brzinu nekoliko puta da bih ga sustigao dok je trčao terenom. I samo je išao. Nije se umorio. Samo je trčao i trčao. Svaka čast Jokiću. Uvek je zabavno igrati protiv njega. Imam puno poštovanja prema njemu. Uvek sam ga imao. Sviđa mi se kako obavlja svoje poslove. Očigledno je sjajan košarkaš - zaključio je iskusni krilni centar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading