"Jedna stvar mi je JAKO BITNA" Sferopulos pred Real istakao značaj meča u Madridu

12:48 | 28-03-2024

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde odradili su u četvrtak trening u hali Aleksandar Nikolić, nakon koga će se uputiti u Madrid gde ih očekuje utakmica 32.kola Evrolige sa Realom.

Janis Sferopulos
Alo/ Marko Metlaš

Meč u „Wizink Centru“ u Madridu počinje u petak od 20.30 časova.

Crveno-beli nakon lošeg izdanja u utakmici sa Megom žele da poprave utisak, iako u Španiju putuju nekompletni i na duel ekipi koja je izuzetno ubedljiva u ligaškom delu takmičenja.

Treneru Janisu Sferopulosu, nekadašnjem igraču Reala danas prvotimcu crveno-belih Adamu Hangi, kao i celokupnoj javnosti, jasno je da crveno bele očekuje izuzetno težak i zahtevan meč u kome bi domaćin i bez svih navedenih okolnosti bio veliki favorit.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ŠTA TREBA PARTIZANU ZA TOP 10? Crno-beli ne zavise sami od sebe, ali imaju jednu OGROMNU PREDNOST

Janis Sferopulos Alo/ Marko Metlaš
 

Trener Janis Sferopulos: „Igramo protiv ekipe koja je favorit za osvajanje Evrolige, koja je ujedno i šampion ovog takmičenja. Imaju sjajan tim, ali mi želimo da se borimo maksimalno u skladu sa našim mogućnostima. Očekujem da se svi iz tima bore za svaku loptu, za svaki posed. Jako mi je bitno da se izdignemo posle poraza koji smo doživeli u ABA ligi i da odigramo kompletnu utakmicu i u napadu i u odbrani.“

Adam Hanga: „ Igramo protiv tima koji je prvak Evrolige i koji ima sjajan tim. Znamo da igramo protiv najboljeg tima u takmičenju i shodno tome očekujemo težak meč. Znamo šta nas očekuje, ali ne želimo da se predamo, već da se borimo za svaku loptu i damo svoj maksimum. Naravno da želimo da pobedimo, da je drugačije ne bismo bili profesionalci. U Real Madridu sam proveo dve prelepe godine, mnogo lepih uspomena, mnogo trofeja i sigurno će biti emotivno za mene. Ovo je prvi put da ću igrati protiv njih, ali na kraju krajeva mi smo, ponavljam, profesionalci i daću sve od sebe.“

Crveno beli se odmah po završetku utakmice u Madridu vraćaju za Beograd i počinju pripreme za utakmicu sa Podgoričanima i drugu meč loptu za osvajanje prvog mesta u ABA ligi.

Utakmica 25.kola ABA lige sa SC Derbije iz tehničkih razloga premeštena je iz Arene u halu „Aleksandar Nikolić“ i igraće se u ponedeljak od 18 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading