SVE JE SPREMNO Budućnost u spektaklu očekuje Partizan u borbi za finale

19:00 | 04-05-2024

Košarka 0

Jedno je sigurno - biće napeto u Podgorici.

KK Budućnost, KK Partizan
Budućnost Voli/Filip Roganović

Partizan se priprema za drugi meč polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti, zakazan za 7. maja u Podgorici. Nakon pobede od 78:67 u prvom meču, Partizan želi da osigura svoje mesto u finalu, dok Budućnost teži izjednačenju kako bi izborila majstoricu u Beogradu tri dana kasnije.

Nakon kontroverznog prvog meča, u kojem je Budućnost osporila rad komesara za suđenje ABA lige, fokus je sada na terenu.

Nikola Tanasković, koji je nedavno došao iz Igokee u redove Budućnosti, izrazio je očekivanja uoči ovog ključnog susreta.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZVEZDA I PARTIZAN STRAHUJU ZA MESTO Jedan tim je "siguran" da ostaje u Evroligi - večitima sve manje šanse

KK Partizan, KK Budućnost ABA league/Filip Roganović
 

„Nismo bili pravi u prvom meču. Energije je bila na željenom nivou, volja i želja takođe, ali smo napravili mnogo grešaka, imali smo mnogo izgubljenih lopti, mnogo promašaja iz dobrih pozicija. Partizan je to umešno kaznio“, naglasio je Nikola Tanasković, pa nastavio:

„Uoči duela koji sledi, cilj je jasan. Želimo pobedi i treći meč u Beogradu. Odbrana mora da bude na vrhunskom nivou, energija takođe. Očekujem dupke punu dvoranu, očekujem sjajnu atmosferu. Verujem kao i svi u timu, da na krilima podrške sa tribina, možemo da trijumfa“.

Utakmica će se održati 7. maja u 18 časova u prepunoj dvorani "Morača", a ishod će brzo pokazati da li će Partizan zakoračiti ka finalu ili će Budućnost uspeti da izjednači seriju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading