VAŽNO JE ZVATI SE NIKOLA Đurišić otkrio šta su ga Amerikanci odmah pitali

13:12 | 16-05-2024

Košarka 0

Mladi igrač Mege pun utisaka iz Amerike.

aba
ABA liga/Dragana Stjepanović

Nalazi se trenutno Nikola Đurišić u Americi gde ovih dana pred očima NBA klubova i skauta prikazuje sve veštine koje poseduje kako bi izborio što više mesto na predstojećem draftu.

Veoma je zadovoljan talentovani košarkaš svime i priznaje da ima velike razlike u odnosu na evropsku košarku.

- Utisci su dobri. Totalno je drugačije od evropske košarke i mnogo se brže igra. Navikavam se polakao, danas je bilo sasvim solidno, ali se nadam da ću u narednim danima biti bolji. Najveći utisak za mene je trenutno brzina i skočnost drugih igrača - počeo je on za RTS.

Otkrio je 20-godišnjak od Amerikanaca dobio pitanje da li poznaje nekoga od Nikola koji su u NBA ligi i da li je sa njima u kontaktu.

- Odmah su me pitali da li poznajem nekog od trojice Nikola - Jokića, Vučevića i Jovića i da li sam u kontaktu sa njima. Nadam se da ću im se pridružiti i da će me neka od ekipa izabrati. Na meni je da pokažem da kvalitet i verujem da ako me neka od ekipa izabere, neće zažaliti - naglasio je Đurišić.

Njemu se predviđa da će biti izabran u kasnoj prvoj, ili na startu druge runde drafta koji je na programu 26. i 27. juna.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading