"ZVEZDI IDE TITULA" Reč ovog čoveka odlučuje pitanje prvaka Srbije

23:41 | 05-06-2024

Košarka 1

Javio se direktor Košarkaške lige Srbije.

KK Crvena zvezda, KK Partizan
Alo! Vladimir Marković

Ozbiljan skandal i konfuzija je nastala. Igrači Partizana se nisu pojavili na parketu i prema svim propozicijama, titula prvaka Srbije bi trebala da pripadne Crvenoj zvezdi.

Sve dileme je razrešio direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin koji se oglasio:

- Utakmica će se registrovati na osnovu delegatskog izveštaja, službenim rezultatom 20:0. U dogovoru sa Crvenom zvezdom, tokom narednih dana, biće uručeni pehar i medalje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Iz Partizana su se žalili da su dobili informaciju da će utakmica da se igra sutra i priznaje Grujin - tu je došlo do ozbiljne greške glavnog spikera meča.

- Nema razloga da se sumnja u bilo šta. Jedini koji je merodavan je prvi sudija i delegat. Sve informacije koje dobijate, dobijate od prvog sudije i delegata. Ono što je spiker uradio, nemam objašnjenja za to, pitajte njega. Na svoju ili uz saglasnost sa nekim, a to nije smelo da se desi jer je išlo na štetu Partizana. Sve vreme sam bio u komunikaciji sa delegatom i znam šta se odigrava, sa gospodinom Stojanovićem. Sve što je urađeno, urađeno je u skladu sa propozicijama.

Na pitanje da li je Partizan i obavešten o tome da će se meč nastaviti večeras, Grujin odgovara:

- Gospodin Stojanović je kao delegat imao komunikaciju sa oba kluba. Sve vreme dok sam sa njim bio u komunikaciji, on je razgovarao sa čelnicima oba kluba. To je njegova obaveza.

Ono što je najzanimljivije od svega je to šta je usledilo posle naredne izjave Grujina.

- Sa jedne strane je verbalni delikt, sa druge nešto drugo. Svi ste videli šta je sve poletelo u teren, čuli ste sve. Najoštrije osuđujem svako vređanje, kako predsednika države, možete da ga volite ili ne, ali morate da ga poštujete, pogotovo kao čoveka koji je toliko dao košarkaškom sportu, a naročito večitima, potom i supruga, majki i ostalih... Postoji pravilo da, ukoliko dođe do toga, prvi put se opominju navijači, drugi put takođe, treći put se skida pištaljka i ide se u svlačionicu, prazne se tribine...

Usledilo je potom komešanje u hodnicima Arene pa je izjava prekinuta i direktor KLS-a je otišao...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(1)

Loading
Milan

06.06.2024 00:17

Koji su ovo prevaranti! Da vidimo šta kaže delegat ?! Dali je obavestio rukovodszvo Partizana da će se nastaviti meč? Dali bi publika napustila dvoranu da je nisu napustli i igrači Partizana, verujući da se igra sutra?