CRNO-BELA SIMFONIJA Partizan predstavio novi tim, Obradović: Prioritet je licenca na 3 godine

21:28 | 19-08-2024

Košarka 0

Veliko veče za crno-bele

Partizan

Predsednik Ostoja Mijailović je najavio i neka iznenađenja.

Takođe, očekuje se i kratak kulturni program.

Košarkaški klub Partizan predstavio je tim za narednu 2024-2025 sezonu kroz spektakularnu "Crno-belu simfoniju" u Domu sindikata.

Tim čini 16 igrača: Balša Koprivica, Vanja Marinković, Ife Lundberg, Frenk Nilikina, Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Dvejn Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski.

Tok simfonije mogli ste da pratite putem našeg lajv bloga:

CRNO-BELA SIMFONIJA 

21.23 - Vanja Marinković, kapiten

- Hvala svima od srca što ste došli u ovolikom broju i što ste sa nama. Veoma sam ponosan što sam ponovo ovde. Posebna mi je čast što ću biti kapiten najvećeg kluba na svetu. Kluba gde sam stasao i gde sam se rodio kao igrač. Verujem u sve svoje saigrače. Verujem u stručni štab. Verujem u upravu. I najvažnije od svega, verujem u sve vas. Igrati za Partizan je privilegija i čast, to je najlepša stvar na svetu, igrati za najbolje navijače na svetu.

21.14 - Sada će se prisutnima obratiti Željko Obradović.

- To je ono kad misliš da si sve prošao i sve video. Važi. Želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba na svemu ovome. Pomeramo granice. Ovo će imati odjeka kao i ona utakmica prošle godine na Tašmajdanu. Čestitam reprezentaciji Srbije na uspehu. Saši Daniloviću, predsedniku KSS, Kariju Pešiću selektoru, našem kapitenu Vanji Marinkoviću, Aleksi Avramoviću koji je do nedavno bio sa nama, dvojici bivših naših igrača Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Milutinovu, kao i svim ostalim igračima koji su nas učinili srećnim. Zahvaljujem se svim doskorašnjim igračima. Puno sreće im želim, zauvek će biti u našim srcima.

Žoc Marko Metlaš
 

 

Odlučili smo se da napravimo novi tim. Imamo 16 igrača. Tim ima prosek 25 godina, bićemo jedan od najmlađih timova. Zahvaljujem se predsedniku Ostoji Mijailoviću i Upravnom odboru što su učinili sve da budemo konkurenti. Sledeće godine ćemo probati da bodijemo licencu na tri godine. To je prioritet.

Imao sam sa igračima sastanak pre nekoliko sati i rekao im da će osetiti šta znači Partizan. I siguran sam da će tek osetiti.

Želim vam dobrodošlicu u našu zemlju Srbiju i naš klub Partizan. Osetićete nešto što niste u drugim klubovima, rekao je Obradović igračima.

Tim je spoj mladosti i iskustva.

21.04 - Prelazimo na predstavljanje igrača

20.50 - Još uvek traje muzički deo programa. Uživanje za navijače Partizana.

20.30 - Hor i simfonijski orkestar Zrenjaninske filharmonije izvodi poznate pesme navijača Partizana.

20.23 - Predsednik Partizana Ostoja Mijailović se obraća okupljenima.

Ostoja Marko Metlaš
 

 

"Ulazimo u sezonu u kojoj klub navršaca 80 godina postojanja i osam godina od kako sam na čelu kluba. To su najteže, ali i najlepše godine mog života.

Prošla sezona nije bila rezultatski tako dobra. Zato smo i rešili da zamenimo ekipu. Sem Balše Koprivice ovde su sve novi momci. Ali imam potrebu da se zahvalim svim igračima koji su do juče nosili dres.

Partizan je veliki jer ima milione navijača iza sebe. Ovo je klub koji ima najbolje navijače i najbolju atmosferu na svetu. Ovaj grb je jako teško nositi, ali kada ovom grbu sve date on će vam vratiti.

20.10 - Na početku je pušten film o istoriji Košarkaškog kluba Partizan.

20.02 - Večeras na promociji neće biti Karlika Džonsa, koji će se sutra pridružiti ekipi.

Partizan Marko Metlaš
 
Partizan Marko Metlaš
 
Partizan Marko Metlaš
 

 

19.55 - Poruka Željka Obradovića

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

19.20 - Očekuje da će pred "grobare" izaći Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Dvejn Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković i Aleksej Pokuševski.

 

 

19.16 - Željko Obradović je rešio da u potpunosti rekonstruiše tim. Iz prošlogodišnjeg sastava ostao je samo Balša Koprivica. Za sada se zna da su u Partizan došli Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina.

19.15 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen predstavljanju tima za narednu sezonu KK Partizan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading