"LJUTE SMO NA ĐOKOVIĆA" Srpske odbojkašice imale poruku za Novaka: Spremne smo da mu oprostimo

23:12 | 29-07-2024

OI24 0

Sjajna atmosfera vlada u našem timu.

fivb

Ženska odbojkaška reprezentacije Srbije je maestralno započela takmičenje na Olimpijskim igrama u Parizu, tako što je u tri seta nadigrala selekciju domaće Francuske.

Najbolja igračica našeg nacionalnog tima, Tijana Bošković, zadovoljna je nastupom i poručila je da nije bilo tako lako kako je delovalo:

Bianka Buša

- Pratimo druge sportiste koliko možemo. Zamerile smo Đokoviću što nas nije gledao, a odbojkaše jeste. Šalim se, srećne smo kada nas ljudi podržavaju - našalila se srpska odbojkašica.

- Super početak za nas, tri boda. Znamo da smo bili apsolutni favoriti, ali moram priznati da nas je u pojedinim momentima reprezentacija Francuske namučila, koja je pred domaćom publikom igrala sjajno. Uživali smo igrajući pred punim tribinama, iako su navijači bili uglavnom francuski. Zahvalila bih se i našim ljudima, videla sam da su došli u velikom broju - istakla je i dodala:

fivb FIVB
 

- Dobar početak za nas, možda i bolje što smo na početku imale lakšeg protivnika, čisto zbog samopouzdanja. Naravno, ne manjka nam, ali dobro je otpočeti turnir sa tri boda. Prekosutra Amerika, pa posle toga Kina, ispratili smo danas malo tu utakmicu, očekviano pet setova, spremne smo da se borimo i očekujemo iskreno pobedu.

Na kraju je Tijana imala opasku i na šaljiv komentar Bianke Buše da su ljute na Novaka jer nije došao na njihov meč:

- Pa hajde, pošto je danas imao izuzetno težak meč oprostićemo mu, ali očekujemo ga tamo kada budu malo važnije utakmice da kažemo.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading