RADNIČKI KORAK BLIŽE LIGI ŠAMPIONA Posle preokreta pobeda u derbiju protiv mađarskog tima

23:23 | 13-09-2024

Ostali sportovi 0

Posle velikog preokreta, vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca savladali su ekupu BVSC-a iz Budimpešte sa 10:9, u derbiju B grupe kvalifikacija za Ligu šampiona

Radnički

Kragujevčani su igrali bez dvojice bitnih igrača, Strahinje Rašovića i Dušana Vasića, zbog suspenzija zarađenih u prethodnim klubovima, ali će već sutra moći da računaju na njih, u meču sa grčkim Vuljagmenijem.

U poslednjoj četvrtini Radnički je uspeo da nadoknadi tri gola prednosti protivničkog tima.

Najefikasniji u sastavu Kragujevčana bili su novajlije, centri Duško Pijetlović i Nikola Murišić sa po dva gola, a toliko su postigli i igrači BVSC-a David Tartaji, Mikoš Čapo i Matijas Mesaroš.

Pre ovog duela, zagrebačka Mladost je savladala Vuljagmeni sa 11:6. Sutra, sa početkom u 18 sati igraće Mladost i BVSC, a od 20 sati Radnički i Vuljagmeni, koju sa klupe predvodi Vladimir Vujasinović.

Ulaz na sve utakmice je besplatan.

Radnički – BVSC Zuglo 10:9 (2:1, 2:3, 2:5, 4:0)

KRAGUJEVAC – Bazen: SPD „Radnićki“. Sudije: Severo (Italija) i Gomez (Španija).

RADNIČKI: Filipović, Dadvani 1, Stanojević 1, F. Janković 1, M. Janković, Pijetlović 2, Drašović 1, N. Jakšić 1, Gavrilović, Vićković, P. Jakšić 1, Murišić 2, Todorovski. Trener: Uroš Stevanović.

BVSC: Đapaš, Tartaji 2, Čapo 2, Konarik, E. Čačovski 1, Ekler 1, Janšik, Segalmi 1, Kovač, Gal, Bundšuh, Mesaroš 2, Korom. Trener: Danijel Varga

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading