SVETSKI VRH SPORTSKOG PLESA U BEOGRADU Viđeni graciozni i eksplozivni nastupi

11:35 | 03-10-2023

Ostali sportovi 0

Spektakularno takmičenje visokog ranga održano u Beogradu

Takmičenje u sportskom plesu

Svetski vrh sportskog plesa takmičio se za titulu pobednika turnira WDSF Grand Slam serije 2023 koji je proteklog vikenda prvi put održan u Beogradu. Nakon dva veoma uspešna turnira održana ove godine u Kini i Nemačkoj, Beogradski spektakl vrhunski je nastavio seriju GrandSlam takmičenja i oduševio posetioce 21. Beodance Open-a.

Obe večeri na sceni su se smenjivali takmičari raskošnog talenta i visokih atletskih performansi koji su svojom igrom i energijom odgovorili raspoloženoj publici i sa sa gracioznim i eksplozivnim nastupima zaplesali u finalu.

Takmičenje u sportskom plesu Photo studio Still
 

 

I gledaoci koji su ovaj nesvakidašnji događaj pratili na Olimpijskom kanalu i WDSF platformama uživali su u nastupima nadahnutih takmičara iz 34 zemlje sveta, a prisutni gledaoci su posebnim aplauzom nagradili Alekseja Gluhova i Anastasiju Glazunovu iz Moldavije koji su zauzeli prvo mesto u standardnim plesovima, kao prvake u kategoriji latino-američkih plesova Marijuša-Andreaja Balana i– Hristinu Mošensku iz Nemačke.

Takmičenje u sportskom plesu Photo studio Still
 

 

-Od 50 najboljih na svetskoj rang listi 40 parova nastupilo je na ovom takmičenju i time potvrdio da Beograd postao nezaobilazna tačka na mapi svetskog plesa, što je i bio cilj svih ovih 20 godina koliko organizujemo međunarodno takimčenje u sportskom plesu Beodance Open. međunarodna federacija sportskog plesa (WDSF) je prepoznala kvalitet našeg dosadašnje rada i realizacije takmičenja i omogućila nam da ove godine takmičenje dobije GrandSlam rang što nam je otvorilo put da ugostimo najbolje svetske plesače i plesačice i na taj način mladim domaćim takmičarima i budućim plesačima prikažemo vrhunski nivo sportskog plesa- rekao je nakon finala predsednik organizacionog komiteta i potpredsednik Svetske plesne federacije WDSF Nenad Jeftić.

On je čestitao svim takmičarima na učešću na Turniru i zahvalio se sudijama, volonterima, sponzorima, kao i Međunarodnoj federaciji sportskog plesa – WDSF, Plesnom savezu Srbije i Ministarstvu za omladinu i sport RS.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
šah
Ostali sportovi

Velika pobeda šahista, remi dama u sedmom kolu

20:59

18 septembar, 2024

Ostali sportovi

U sedmom kolu 45. šahovske Olimpijade u Budimpešti, muška reprezentacija Srbije ostvarila je jednu od najvećih pobeda poslednjih godina - naši momci su potpuno nadigrali selekciju Holandije sa 3:1 u meču gde krajnji rezultat nije realan, trebalo je biti i ubedljivije. Ženska reprezentacija igrala je nerešeno, 2:2, protiv selekcije Irana.

Komentari(0)

Loading