SKANDAL U MAĐARSKOJ Srpskoj odbojkašici brutalno pretili, pa se još i šalili?! (FOTO)

11:57 | 10-03-2024

Ostali sportovi 0

Neverovatna priča nam stiže iz komšiluka.

Nina Kocić
Printscreen/Instagram

Dok se naša odbojkašica Nina Kocić spremala sa ekipom Niđerhaze za četvrtfinale tamošnjeg prvenstva protiv Elorere Fokskona nije ni slutila šta će je sačekati.

Naime, protivnici su okačili njenu sliku na tablu, a potom joj praktično nacrtali metu i izbušili strelicama za pikado?!

Čitav skandal je zapravo nastao dan pred utakmicu kada je domaćin namerno uveo tim Niđerhaze u svoju svlačionicu gde su imali šta i da vide.

A ni to nije sve. Osim slike Kocić, na isti način je bila izbušena slika još jedne naše odbojkašice Sanje Nađe (devojačko Kaličanin)?!

Iz redova Niđerhaze su poručili da je čitavu ekipu to mentalno uzdrmalo, pa na kraju ni ne čudi poraz od 3:1 u setovima, a 3:2 u četvrtfinalnoj seriji.

- Žalili smo se Odbojkaškom savezu Mađarske koji nas je uverio da će u potpunosti da istraži ovaj incident. Slučaj ozbiljno narušava kompletnu sliku naše odbojke - poruka je Matea Mohača, direktora kluba za koji nastupaju naše igračice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Kocić (@___n.k___)

 

Ono što je možda i najviše zabrinjavajuće u svemu tome je što iz Elorere Fokskona tvrde da se radi samo o šali?!

- Većina timova ima slične motivacione metode. Nije nam bila namera da povredimo bilo čija osećanja. Nismo nikoga povredili fizički ili psihički, štaviše, nikada nismo ni hteli da sve ovo izađe iz naše svlačionice. Želimo da pozovemo igračice Niđerhaze na prijateljski meč u pikadu - rekla je kapitenka tima Agnes Palag.

Zaista, nezapamćen skandal u mađarskoj odbojci...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading