POČEO PRVI FAZI MARATON – NAJVEĆI NAGRADNI FOND ZA 6 NEDELjNIH ETAPA

13:11 | 12-03-2024

Ostali sportovi 0

Takmičite se zaiPhone 15 Pro Max i razne druge vredne nagrade svake nedelje!

admiral
AdmiralBet

3, 2, 1… Prvi Fazi slot maraton je počeo! Od 11. marta do 21. aprila se održava 6 nedeljnih slot turnira na kojima možete da se borite za sjajne robne nagrade, u paketu sa 2.000.000 dinara u bonusima!

Naime, svake nedelje možete da osvojite iPhone 15, Playstation 5, Apple sat ili AirPods slušalice, kao i brojne bonuse koje će podeliti 100 najbolje plasiranih igrača iz svake etape. Nova etapa startuje svakog ponedeljka, a tada će biti podeljeni i pokloni za prvih 100 koji su prešli cilj prethodne nedelje.

Igrači će se rangirati prema broju sakupljenih bodova, a bodovi će se skupljati na sledeći način: tokom prve, treće i pete etape takmičari će se rangirati prema broju odigranih spinova na odabranim slot igrama (1 spin = 1 bod), dok će najbolje plasirani igrači druge, četvrte i šeste etape biti određeni na osnovu visine uloga (1 dinar = 1 bod).

Maraton se održava na sajtu AdmiralBet.rs, a za učešće u njemu neophodno je imati otvoren AdmiralBet korisnički nalog na navedenom sajtu. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Zauzmite dobru startnu poziciju, uskočite u šestonedeljnu avanturu i pokupite poklone koji se nalaze na cilju!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading