PARAOLIMPIJAC ŽELJKO DIMITRIJEVIĆ ZA ALO! Velika čast mi je što ću nositi zastavu Srbije, u našem timu vlada duh zajedništva (VIDEO)

10:57 | 19-08-2024

Ostali sportovi 0

Predsednik Aleksandar Vučić svečano je uručio sportistima i članovima Paraolimpijskog tima Srbije državnu zastavu koju će nositi na Paraolimpijskim igrama u Parizu i poručio im je da je njihova odlučnost inspiracija za sve nas

Paraolimpijski tim Srbije

Vučić im je zahvalio na trudu i ljubavi prema otadžbini i na njihovoj posvećenosti.

- Danas je dan ispunjen emocijama. Okupili smo se da ispratimo naše heroje koji će predstavljati Srbiju na Paraolimpijskim igrama u Parizu - rekao je Vučić u Predsedništvu Srbije.

Na kraju je predsednik Srbije uručio zastavu Republike Srbije paraolimpijcima koji putuju u Pariz. 

VUČIĆ NAJAVIO VREDNE NAGRADE ZA PARAOLIMPIJCE Dobićete istu svotu novca za osvojene medalje kao i naši olimpijci!

Prisutnima se obratio i legendarni paraolimpijac Srbije Željko Dimitrijević, koji je za Alo! po završetku ceremonije poručio: 

- Paraolimpijske igre su specifične, jer je to jedino takmičenje gde mi svi nastupamo kao reprezentacija. Nema veće časti nego kada nosite državnu zastavu na otvaranju ovako velikog takmičenja i zaista sam veoma ponosan - poručio je Željko Dimitrijević za Alo! 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 
šah
Ostali sportovi

Velika pobeda šahista, remi dama u sedmom kolu

20:59

18 septembar, 2024

Ostali sportovi

U sedmom kolu 45. šahovske Olimpijade u Budimpešti, muška reprezentacija Srbije ostvarila je jednu od najvećih pobeda poslednjih godina - naši momci su potpuno nadigrali selekciju Holandije sa 3:1 u meču gde krajnji rezultat nije realan, trebalo je biti i ubedljivije. Ženska reprezentacija igrala je nerešeno, 2:2, protiv selekcije Irana.

Komentari(0)

Loading