NE STIŠAVA SE BURA OKO SINERA Ruskinja grmi: Nevin je, ali jednu stvar ne razumem!

20:01 | 18-09-2024

Tenis 0

Ruska teniserka Darija Kasatkina se oglasila povodom doping skandala Janika Sinera

ytt

Italijan je u martu bio dva puta pozitivan na zabranjenu supstancu klostebol, ali nije dobio nikakvu sankciju, oslovođen je svih optužbi i može nesmetano da se takmiči. Iako su drugi teniseri imali barem privremene suspenzije kada su bili u Sinerovoj situaciji, sa prvim teniserom sveta to nije bio slučaj.

Sada se povodom ove situacije oglasila i ruska teniserka Darija Kasatkina. Ona je uverena da se Janik nije dopingovao, ali joj je još nešto zasmetalo.

- Pitali ste me da li verujem da je nevin. Da, verujem. Dvostruki standardi? Siner može da angažuje najbolje advokate, ljude koji su našli rešenje. Bez ikakve sumnje je to njegova velika prednost. Imam italijanskog trenera koji zna za druge incidente tog tipa koji nisu poznati javnosti - rekla je Kasatkina.

Ubrzo je objasnila na šta misli.

- Bilo je još dvoje ljudi iz Italije, muškarac i žena, koji su uhvaćeni sa istom zabranjenom supstancom. Ona se nije izvukla jer nije znala odakle je to došlo u njen organizam. Ne sećam se njihovih imena, jer njih ne znam. Momak je znao i za 24 sata je dostavio dokaz i nastavio je da se bavi tenisom.

Na kraju je otkrila i šta joj je najčudnije od svega.

- Sa druge strane ne razumem zašto ih konstantno hvataju sa istom supstancom u Italiji. Ne znam to, ali verujem da je moguće, jer da vas uhvate na tako nešto, stvarno je smešno - zaključila je Kasatkina.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading