OVO JE JELENINA MAJKA I ZA NJU KAŽU DA JE SUPERBAKA Dijanu i Srđana svi znaju, a ovako izgleda Novakova tašta (FOTO)

16:02 | 23-10-2023

Šoutajm 0

Za Noleta je porodica na prvom mestu

Novakova loža
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, a verovatno ne bi postao to što jeste, da iza sebe nema veliku podršku porodice.

Jedna od najznačajnijih osoba u Noletovom životu je supruga Jelena sa kojom ima sina Stefana i ćerku Taru koje je u nedelju krstio u Manastiru Ostrog.

Pored roditelja, bake i deke su ti koji uvek rado pričuvaju mališane. Jelena je govorila o večitoj "borbi" koju vodi sa bakama i dekama kada im ostavi decu na čuvanje. Ovo je oduševilo mnoge, a njena majka Vera Ristić dobila je epitet "superbake" na mrežama.

- Meni je u detinjstvu baka spremala krofne i kiflice, a moja mama želi da bude takva baka mojoj deci i onda imamo male sukobe. Ali, moji klinci obožavaju da idu kod njih i da jedu bakine specijalitete. Naročito vole kiflice sa sirom - govorila je Jelena o svojoj majci Veri i njenoj ulozi bake.

Vera Ristić Alo/ Marko Metlaš
 

 

Vera Ristić nije deo javnog života za razliku od Novakovih roditelja Dijane i Srđana koje javnost i fanovi ovog para već dobro znaju. Oni su od početka teniserove karijere u centru dešavanja, uvek ga prate na velikim turnirima.

Retke fotografije koje se mogu nađi jasno pokazuju da je Jelena nasledila majčinu lepotu, a očevu figuru i stas.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading