MAŠINA Mlada zvezda Hjustona dobiće troje dece, sa tri žene, za četiri meseca (FOTO)

06:30 | 28-03-2024

Šoutajm 0

Kondom za Grina misaona imenica.

print
Printscreen

Saigrač Bobija Marjanovića ima samo 22 godine, ali definitivno više vremena provodi u krevetu nego na parketu.

Zvezda Hjustona Džejlen Grin privukao je veliku pažnju zbog činjenice da će u maju dobiti ćerku sa Drejom Mišel (39) koja sebe često naziva ponosnom mamom. Međutim, sada je došao u još veću žižu javnosti jer su se javile još dve žene koje tvrde da su majke njegove dece! NBA zvezda Grin (22) tako bi mogao da dobije čak troje dece, u nekoliko meseci, sa tri različite žene! 

JAČI OD POVREDE Jokić se vratio, a onda napravio haos: Zakucavao, asistirao i uništio Memfis (VIDEO)

Nakon što se Dreja pohvalila na društvenim mrežama kako stiže devojčica, pojavila se žena imena Mijah. Radi se o konobarici iz Hjustona i ona tvrdi da je u februaru postala mama Grinovog deteta. 

Rodila je dečaka koga je nazavala Pis. Imala je nameru da krije da je to sin NBA zvezde, ali odlučila je da izađe u javnost, pa je nakon Drejine objave počela da postavlja fotografije deteta na društvenim mrežama. 

Ni tu nije kraj radosnim vestima za Grina. Konobarica iz kluba bogataša takođe tvrdi da čeka dete zvezde Hjustona. Termin je sličan kao i Drejin, a njena prijateljica je izašla u javnost. 

- Dreja se ponaša kao da je dobila neku nagradu što čeka dete s Grinom, ali još jedna cura je trudna s njim - navodi neimenovana devojka i dodaje: 

- Imaju gotovo isti datum porođaja. Deca će im biti skoro blizanci. Samo mame su drugačije - navodi ona. 

Za sada su ovo samo špekulacije. Dosta je NBA zvezda na meti je lakih devojaka i treba sačekati rasplet situacije i videti je li Grin zaista otac 

Džejlen se nedavno oglasio nakon potvrde o trudnoći njegove 39-godišnje devojke. Nije previše toga rekao. 

- Moja porodica, moja beba... 

Inače, Bobijev saigrač je je 2021. biran kao drugi pik na draftu, a još po nečemu zanimljiv. Influenserka Dreja ima 22-godišnjeg sina, koji je stariji od Grina! Takođe, Mišelova ima još jednog sina, kojeg je dobila 2016. godine sa NFL igračem Orlandom Sekndrikom. 

Kada je imao 19 godina Grin je postao zvezda, a onda je odlučio da se ne javlja bivšoj devojci. Tada je izvesna Jazi na TikToku ostavila poruku za Grina i njegovu buduću devojku. 

- Dušo, nemoj da se previše opustiš. Ja sam mu nekad bila sve, ali mi je rekao da mu nisam dovoljna - napisala je Jazi. 

Krug predatorki 

- Imaš seks sa 21-godišnjakom? To je kul ako želiš da budeš sa 21-godišnjakom. Ali imati bebu s njim... Ti si predatorka. Ovo je ludo. Ceo taj krug predatorki koje ciljaju ovu mladu decu - rekao je reper Džo Baden. 

Džejlen je bio daleko od popularnosti (i puberteta) dok se njegova devojka viđala sa poznatim facama poput Krisa Brauna i Orlanda Skendrika. Draja je postala poznata 2011. godine, kada se pojavljivala u rijaliti programu Žene košarkaša u Los Anđelesu, koji je Grin upijao i zapala mu je za oko iako je bio dete. Tada je predstavljena kao devojka koja ima afere sa NBA igračima. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading