KO JE LEPOTICA KOJA JE SEDELA SA SALDANJOM? Pitanje svih pitanja - napadač Partizana "skinuo" devojku zvezdi Mančester junajteda (FOTO)

09:44 | 04-03-2024

Šoutajm 0

Ovo su se mnogi pitali.

Saldanja
Marko Metlaš

Uzbudljiva atmosfera u Areni sinoć nije bila rezervisana samo za košarkaške bravure Partizana protiv Cedevita Olimpije. Gledaoci su takođe imali priliku da primete nešto drugačiji šou na tribinama - privlačnu damu koja je sedela pored Brazilca Mateuša Saldanje, napadača crno-belih.

Saldanja je bio srdačno dočekan od strane navijača pri ulasku u dvoranu, ali je pažnju privukla i misteriozna dama koja je sedela pored njega.

Njen izgled, posebno naglašen bujnim oblinama, nije prošao neprimećeno među publikom, što je rezultiralo raznim komentarima i spekulacijama.

VRUĆE, VRUĆE Prezgodna atletičarka OSTAVLJA BEZ DAHA, njen Instagram profil prepun GOLIŠAVIH FOTKI (FOTO)

Sada je identitet ove lepotice otkriven - reč je o Gabrijeli Gabi Kavalin, bivšoj partnerki čuvenog fudbalera Antonija, grača Mančester junajteda. Njena prisutnost u javnosti dobija na značaju zbog optužbi za fizičko zlostavljanje protiv Antonija.

– Rekao je da ako ne budem sa njim, neću da budem ni sa kim. Rekla sam mu da sam trudna, da me plaši. Tresla sam se od straha – izjavila je Kavalin.

Gabrijela je javno iznela tvrdnje o nasilju koje je pretrpela, pružajući dokaze medijima i policiji koji potkrepljuju njene tvrdnje o zlostavljanju i pretnjama koje je navodno trpela od fudbalera tokom perioda od 2022. do 2023. godine.

 

 

Ova teška iskustva su, kako je istakla, dovela do gubitka bebe u 16. nedelji trudnoće, dok se prisetila i jednog incidenta tokom svađe koji je imao ozbiljne posledice po nju.

– Ne sećam se tačno oko čega je bila svađa, možda oko nekog sa kim sam bila pre nekoliko godina. Udario me u grudi i moj silikon se okrenuo naopako – ispričala je prelepa Brazilka.

Pored toga, Gabrijela je poznata kao influenserka, a u slobodno vreme se bavi DJ-ingom i modelingom, čime dodatno privlači pažnju javnosti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading